Er du glad for din SumUp Kortlæser? Del glæden! Giv dine venner rabat på deres første SumUp Kortlæser ved at dele et personligt invitationslink. Du får også mulighed for at få en pengebelønning for hver ny SumUp Kortlæser, der bestilles.

Hvordan kan jeg henvise mine venner til SumUp?

Det er nemt at invitere dine venner! Bare følg vejledningen herunder:

Dashboard SumUp App
  1. Log ind på din SumUp-konto.
  2. Klik på "Henvis en ven" i menuen.
  3. Kopiér dit invitations link til henvisning, og del det via e-mail, Twitter, Facebook, Facebook Messenger eller WhatsApp.

Hvordan ved jeg, hvornår en ven accepterer min henvisning?

Du kan tjekke din belønningshistorik på dit SumUp Dashboard .

Hvordan gør jeg krav på min belønning?

Din belønning bliver overført direkte til den bankkonto, du har registreret hos SumUp. Belønningen vil blive sat ind på kontoen inden for 30 hverdage, efter din ven gennemfører deres bestilling af en ny SumUp Kortlæser.

Kan jeg henvise uden at sende et SumUp-invitationslink til henvisning?

Nej, vi accepterer og registrerer kun henvisninger, der sendes til os via invitationslinket til henvisning. Din belønning og din vens rabat kan kun aktiveres via det personlige invitationslink, du deler.

Udløber invitationslinks til henvisning?

Ja, det personlige invitationslink, du sender til din ven, udløber 30 dage efter, at du har delt det med din ven. Mind din ven om, at de skal udfylde deres bestilling via dit henvisningslink.

Hvor mange venner kan jeg henvise?

Du kan dele dit invitationslink til henvisning med så mange venner, du vil. Husk dog, at du kun modtager en belønning, når en ven har gennemført en ny bestilling på en SumUp Kortlæser.

Kan jeg henvise en ven fra et andet land?

Valutaen bestemmer, om henvisninger kan ske på tværs af landegrænser. Hvis du er registreret hos os inden for euroområdet, kan du henvise venner fra andre lande i euroområdet, da valutaen er den samme. Vi kan i øjeblikket ikke imødekomme internationale henvisninger mellem lande, der bruger en anden valuta end euro.