Hos SumUp bestræber vi os altid på at levere fremragende service og vi er derfor interesseret i at få feedback fra dig. Alle vores kunder har til enhver tid ret til fair, effektiv og venligt stemt service.

Hvis du af den ene eller den anden årsag ikke er tilfreds med den service, som vi har ydet, eller vi ikke har mødt dine forventninger, så send os endelig en mail på wecare@sumup.com. Vi tager din feedback til efterretning og hvis du har henvendt dig til os med en klage, så prøver vi at løse problemet på bedste vis og så hurtigt som muligt.

Hvis du mener, at din klage er af en mere seriøs natur, så gør os venligst opmærksom på, at du ønsker at oprette en formel reklamation.