Dokumenter til verificering af konto

SumUp er godkendt som betalingsinstitut af Financial Conduct Authority (FCA). Derfor er vi forpligtet til at kontrollere, at du er den person, der er registreret på SumUp-kontoen, og at du er kontaktpersonen for din virksomhed.

Hvordan kan jeg verificere min konto?

Du vil modtage en email fra vores Onboarding Team, der vil bede om en scanning eller et foto af følgende dokument:

• ID (fx billedsiden på dit pas inklusiv underskriftsside eller begge sider af dit kørekort)

Bemærk: Yderligere dokumenter kan blive anmodet om senere under onboard-processen. Dette kan være et bevis på hjemmeadresse (f.eks. brugsregninger, kontoudskrift eller lejekontrakt dateret inden for de sidste 6 måneder) eller et bevis på forretningsaktivitet som fakturaer, visitkort, firmaets hjemmeside mv.

Upload dokumenterne direkte i din SumUp-konto på sumup.me. For at finde dit Konto-område skal du klikke på dit firmanavn øverst til venstre. Vælg "Konto" og klik derefter på "Dokumenter".

Her kan du uploade dit ID-dokument til afsnittet "Juridisk identifikation". Når det er uploadet, bekræfter vores team det og vender tilbage til dig via e-mail.

Hvad er kravene til mine dokumenter?

Identifikation

• ID-et skal være gyldigt og ikke udløbet. Det skal også vise et klart billede af den registrerede kontoindehaver
  • Navnet på SumUp-kontoen skal være det samme som navnet på alle dokumenterne.

Format

• Hvis du uploader dit pas som dit ID, skal du sørge for at din underskriftsside er inkluderet, hvis den er adskilt fra fotosiden
  • De uploadede billeder skal være klare, af god kvalitet og vise hele dokumentet.

De uploadede dokumenter / billeder skal være mindre end 10 MB. (Hvis du ikke kan uploade dokumenterne eller filerne er for store, skal du sende dem via email til vores Onboarding Team.).