Anmeld din mistede enhed

Kontakt vores Support Team så hurtigt som muligt, så vi kan blokere din mistede kortlæser for at forhindre misbrug.

Erstatning af mistede kortlæsere

Behold fakturaen, så du kan sende den til din forsikringsudbyder for at få pengene refunderet, når du har bestilt en ny kortlæser i SumUp-butikken.

Beskyttelse af dine data

Alle data fra transaktioner krypteres øjeblikkeligt under betalingsprocessen. Det betyder, at ingen følsomme data gemmes på din kortlæser. Nogle basisoplysninger kan blive gemt på din telefon eller tablet.

• Forhandler-ID

• Virksomhedsnavn og -adresse

• Salgshistorik og salgssted

Ingen af disse oplysninger udgør en stor risiko for svindel, og de er ikke mere detaljerede, end hvad man finder på en almindelig kundekvittering.

Del aldrig din adgangskode

Alle dine data er adgangskodebeskyttede. Hvis du tror, at din adgangskode er blevet kompromitteret, så skift adgangskoden med det samme.