Der gemmes ingen følsom kortdata på nogen mobilenhed, når en betaling gennemføres med SumUp. Derfor har det ingen indflydelse på din data, hvis din kortlæser bliver stjålet.

Fordi SumUp enheden krypterer alle informationer, når den læser et kort, gemmes der ingen data på enheden, der ikke er krypteret, ved en transaktion.

Vores team arbejder hårdt for din sikkerhed og derfor opdaterer vi konstant alle systemer for at sikre, at vi kan tilbyde det fornødne sikkerhedsniveau. Derudover gør vi brug af alle de præventive foranstaltninger, der er nødvendige, for at sikre vores systems sikkerhed og vores klienters data. Vi har kvalificerede interne og eksterne teams der ofte tester vores sikkerhedssystemer, og følsom data kontrolleres altid strengt.

Hvis din SumUp kortlæser bliver stjålet, kan du købe en ny gennem shoppen på din SumUp konto på sumup.me og sende kvitteringen til dit forsikringsselskab.