SumUp Air: Anbefalede telefoner/tablets

Du skal bruge en smartphone eller tablet, der opfylder følgende krav, for at oprette forbindelse til og bruge SumUp Air:

• Bluetooth 4.0— for at oprette trådløs forbindelse til kortlæseren
    • Apple-enhed: Styresystem iOS 9.0 eller højere— for at bruge SumUp Appen på din telefon eller tablet
    • Android-enhed: Styresystem Android 4.4 eller højere— for at bruge SumUp Appen på din telefon eller tablet

Følgende smartphones/tablets er blevet testet*:

Android iOS
    • Asus Zenfone 3
    • Honor 9
    • Huawei P20 Lite
    • Huawei P10 Lite
    • Huawei P smart
    • LG K10 2017
    • Moto G6
    • OnePlus 5
    • Samsung Galaxy S9
    • Samsung Galaxy A7
    • Samsung Galaxy J7
    • Samsung XCover 4
    • Xiaomi Redmi Note 5 PRO
    • Xperia XA1

Her kan du finde en mere detaljeret liste over kompatible enheder samt en liste over enheder, som vi ved ikke er kompatible med Air kortlæseren.

*Bemærk, at kompatibiliteten kan ændre sig, når producenten udsender opdateringer.