SumUp er
NEMT UKOMPLICERET FORHANDLERORIENTERET
Tilmeldingsproces på 5 min.
Kontaktløs og Chip & PIN
Nyttige analyser
Alle større kort
Apple Pay og Google Pay
Intet månedligt abonnement
Ingen kontrakt
Fast transaktionsgebyr
Betal, når du bliver betalt
Gratis levering af læseren
Velrenommeret kundesupport
Intuitiv SDK- og API-integration
Brug læsere i udlandet

SumUp er grundlagt på præmissen, at ejere af små virksomheder ikke modtager nok service, så vi udviklede en betalingstjenesteløsning, der fokuserer på netop denne gruppe.

Vores brugervenlige kortlæsere tilbyder kortbetalinger og kontaktløse betalinger for et enkelt gebyr per transaktion. Intet månedligt abonnement. Ingen forvirrende politikker. Betal, når du bliver betalt.

Gratis levering af vores kortlæser, papirløs onboarding og indstilling på fem minutter gør behandling af betalinger nemt for førstegangsvirksomhedsejere.

Derfor elsker vores forhandlere SumUp:

• Brugervenlig kortlæser (gratis levering)
    • Accepterer alle større kort, kontaktløs betaling, Google og Apple Pay
    • Et gebyr per transaktion – uanset kort
    • Gennemskuelig prissætning
    • Dataanalyser og forretningsindsigt

Ved at udvikle vores egen betalingsløsning ejer vi hele processen for vores produkter, så vi kan tilbyde vores forhandlere den bedste værdi og de bedste tjenester.

Fleksibilitet

Du giver kunderne en ny frisure,
sælger dem blomster på det lokale marked
eller frister dem med is fra en foodtruck

– og det kræver altsammen en kortbetalingsløsning, der er lige så fleksibel som din forretningsmodel.

Vores kortlæsere giver dig mulighed for at acceptere alle større kort, kontaktløse betalinger samt Apple og Google Pay, uanset om din virksomhed er stationær i en fysisk butik, er mobil eller kun er åben i visse sæsoner.

Rejser du til konferencer eller messer? Tag din SumUp kortlæser med dig. Bare giv os besked om, hvor du skal hen – hvis det er et land, som vi driver forretning i, gør vi det muligt for dig at bruge SumUp til betalinger.

Forhandlerorienteret

Forestil dig dette:

• Flere betalingsmuligheder for kunderne
    • Hurtigere betaling
    • Produktstyring via vores app
    • Se nærmere på SumUps analyser for at nå ud til flere kunder

Fra levering af flere betalingsmuligheder til effektivisering af betaling til administration af forretningsanalyser – hvert eneste nye produkt, vi designer, er lavet med skarpt fokus på vores forhandleres feedback og behov.

Vil du have endnu flere gode nyheder? Vi kræver ikke ekstra betaling fra dig for at acceptere udenlandske kort. Det er praktisk for de af vores forhandlere, hvis kunder hovedsagligt er turister.

Vores Support Team står klar til at tage sig af eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have. Vi tilbyder vores egen interne support fra live supportmedarbejdere, som taler det lokale sprog på alle lokationer, hvor vi driver forretning.

Din succes er vores succes

Vores succes afhænger af jer, vores forhandlere – enkeltmandsvirksomheder, ejere af pop-up-butikker, hverdagens helte.

Efterhånden som vores virksomhed har udvidet sig til at dække over 30 lande, hører vi den ene forhandlerhistorie efter den anden om, hvor nemt det er at betale med SumUp kortlæseren, og hvordan det har udvidet deres kundebase at kunne tilbyde flere betalingsmuligheder.

Tjek de eksterne anmeldelser af SumUp på Trustpilot for at se, hvad vores forhandlere siger om os. Gå aldrig glip af potentiel indkomst igen. Få det bedste ud af din virksomhed med SumUp.