Bemærk venligst, at udbetalinger ikke foretages på helligdage. Dette kan påvirke daglige eller ugentlige udbetalinger, der falder på en helligdag.

Afhængigt af bankens afviklingsprocedurer kan det tage 1-2 arbejdsdage efter en helligdag at afregne det planlagte beløb til din bankkonto.
(Bankdage er faste hverdage og udelukker per definition weekender og helligdage.)

Stol trygt på, at din udbetaling stadig vil ske efter en helligdag, om end en eller to dage senere end normalt. Du kan nemt kontrollere statusen for dine udbetalinger på sumup.me og også i salgsoversigten på din SumUp App.