Meddelelse til iOS App

"Noget gik galt! Prøv venligst igen."

Meddelelse til Android App

"Vi arbejder hårdt på at løse problemet. Prøv venligst igen senere."

Dette er et problem i SumUp Appen eller på hjemmesiden, og derfor kan du ikke løse det selv. Men bare rolig! Når SumUp Appen eller hjemmesiden viser denne meddelelse, er der et par ting du kan gøre, for hurtigt at komme rundt om problemet:

Denne fejl er ofte kun midlertidig. Du skal muligvis bare vente et par minutter - eller måske kun få sekunder - før du prøver igen, og så fungerer appen muligvis som før.

Hvis du oplever dette problem i din browser, kan du prøve at genindlæse websiden. Klik på knappen "opdater" på browserens værktøjslinje eller tryk på F5. Din browser vil kontakte webserveren og bede om siden igen, og dette kan muligvis løse dit problem.

Hvis ovenstående ikke virker, skal du muligvis vente lidt, før du kommer tilbage til hjemmesiden. SumUp oplever et problem, men bare rolig, vi arbejder hårdt på at ordne det så hurtigt som muligt! Prøv at få adgang til hjemmesiden igen senere, og så vil vi vædde på, at det vil fungere ordentligt. Vi beklager ulejligheden.