Hvad skal jeg vide, før jeg tilmelder mig?

Hvis du vil vide mere om vores kortlæsere og tjenester, kan du finde svarene på de oftest stillede spørgsmål før tilmelding her:

Priser og gebyrer

Hvor meget skal jeg betale for kortlæseren?
Air kortlæser: 599 kr. (ekskl. moms)
3G kortlæser: 799 kr. (ekskl. moms)

⇨ Ikke sikker på, hvilken kortlæser du skal købe? Tjek vores sammenligningstabel.

Hvad er transaktionsgebyrerne?
Uden månedlige gebyrer betaler du kun 0,95 % (debetkort) / 2,75 % (kreditkort) pr. transaktion for alle accepterede kort.
Transaktionsgebyret for betaling med kort, der ikke er til stede, er 2,95 % + 1,80 kr.
⇨ Du kan læse flere oplysninger i denne artikel.
Er der nogen skjulte gebyrer?
Ingen. Ingen månedlige udgifter, ingen fast kontrakt, ingen installationsomkostninger.

Accept card payments

Hvilke kort kan jeg acceptere?
Med SumUp kan du acceptere kort fra alle større kort accept-mærker.
⇨ Du kan finde flere oplysninger i vores artikel "Accepterede kort".
Kan jeg begynde at bruge SumUp med det samme?
Ja, du kan begynde at acceptere kortbetalinger med det samme. Bemærk, at når du har nået verificeringsgrænsen på 50,000 kr., skal din konto verificeres.
⇨ Find ud af mere her.
Er der en transaktionsgrænse for min SumUp-konto?
Der er ingen transaktionsgrænse for transaktioner via din SumUp-konto, hvor kortet er til stede – dette betyder, at du kan foretage en transaktion af ethvert beløb ved hjælp af en af vores kortlæsere.
⇨ Du kan læse mere om transaktions- og verificeringsgrænser her.
Kan jeg bruge SumUp i udlandet?
SumUp tilbyder i øjeblikket deres tjenester i 28 lande i hele Europa.
⇨ Du kan finde en liste over disse lande her.

Tekniske krav

Skal jeg bruge en SumUp kortlæser?
Ja, for at behandle transaktioner med SumUp skal du have en af vores kortlæsere.
Har jeg brug for en telefon eller tablet?
Air kortlæser: Du skal bruge en smartphone eller tablet med enten mobildata eller Wi-Fi for at behandle betalinger.
⇨ Du kan finde ud af, om din enhed er kompatibel her.
3G kortlæser: En standalone enhed, som kan bruges uden en anden enhed såsom en smartphone eller tablet.
Har jeg brug for en printer?
En printer er ikke nødvendig. Du kan ganske enkelt sende kunderne kvitteringer via SMS eller e-mail eller dele dem via SumUp Appen.
Du kan tilbyde dine kunder fysiske kvitteringer ved at tilslutte SumUp Appen eller din kortlæser til en kompatibel mobil printer eller en cloud-forbundet printer.
⇨ Du kan læse flere oplysninger i vores artikel “Printer”.

Kontooplysninger

Har jeg brug for en erhvervs-bankkonto?
Vi anbefaler en erhvervsbankkonto, så indkomsten fra din virksomhed holdes adskilt fra din personlige økonomi.
⇨ Du kan finde oplysninger om vores krav til bankkonti her .
Støtter SumUp alle forretningsmodeller?
Vær opmærksom på, at som en reguleret enhed opererer vi under strenge krav fra finansinspektøren, kortordningerne og vores indløsende bank.
Selvom vi støtter en række forskellige virksomheder, kan vi ikke støtte alle forretningsmodeller, så gennemse venligst vores liste med forretningsmodeller, som ikke understøttes.
Er jeg forpligtet til at give mine personlige oplysninger?
Ja, vi har brug for dine personlige oplysninger, fordi loven kræver, at vi sikrer, at du er den person, der er registreret på SumUp-kontoen, og at du er den primære kontaktperson for din virksomhed. Vi implementerer alle nødvendige beskyttelseslag for at beskytte dine oplysninger.
⇨ Se vores artikel om "Sikkerhed" for yderligere information om dette emne.

Udbetalinger og rapporter

Hvornår modtager jeg min udbetaling for en transaktion?
Det tager normalt 3-4 hverdage fra transaktionsdatoen til den dag, hvor midlerne kan ses på din bankkonto.
Hvilke rapporter modtager jeg til skatteindberetning?
  • En Omsætningsrapport (PDF), der kan sendes til de relevante finansielle myndigheder.
  • En Udbetalingsrapport (PDF), der viser hver transaktion, der er inkluderet i hver udbetaling (dagligt eller månedligt).
  • En månedlig faktura med detaljer om de samlede transaktionsgebyrer for den pågældende periode.

Alle rapporter kan downloades på Dashboard.
⇨ Hvis du vil læse mere om alle rapporter, og hvordan du downloader dem, skal du se "Mine dashboardrapporter".

Skal jeg betale moms på de udbetalinger, jeg modtager?
Nej, der er ingen moms på vores transaktionsgebyrer.