Hvad skal jeg vide, før jeg tilmelder mig?

Med SumUp kan forhandlere modtage kort med logoerne, Visa, V Pay, MasterCard, Maestro eller American Express.

Hvis du vil vide mere om vores kortlæser og service, kan du her finde alle svarene på de oftest stillede spørgsmål om tilmeldingen:

Hvilke omkostninger er der?

Hvor meget skal jeg betale for kortlæseren? Skal jeg betale moms?

SumUp Air kortlæseren koster 599 kr. Denne pris inkluderer ikke moms, men SumUp dækker forsendelsesomkostninger!

Se venligst hjemmesiden for aktuelle tilbud og tjek vores artikel om Priser og Gebyrer   for information om gebyrer forbundet med SumUp.

☉ Hvad er transaktionsgebyrerne? Får jeg en faktura?

Uden månedlige gebyrer betaler du kun 0.95% (Debetkort) / 2,75% (Kreditkort) pr. transaktion for alle accepterede kort.

* Bemærk: Hvert Virtuel Terminal transaktionsgebyr er 2,95% + 1.80 kr.

Lurer du på hvilke kort du kan acceptere med SumUp? Klik her. Og hvis du gerne vil vide mere om SumUps Virtuelle Terminal, klik her.

☉ Skal jeg betale moms på de udbetalinger, jeg modtager?

Nej, der er ingen moms på vores transaktionsgebyrer. Læs vores artikel om Udbetalings-rapporter for yderligere information.

Er der forskellige gebyrer for forskellige betalingsmetoder?

Ja, gebyret på debetkort er 0.95% og gebyret på kreditkort er 2.75%.

Som nævnt er transaktionsgebyret for den Virtuelle Terminal forskelligt fra SumUp-kortlæserens standardgebyrer.

Er der nogen skjulte gebyrer?

Niks. Uden månedlige omkostninger eller faste kontrakter betaler du kun pr. transaktion. Det er det hele!

Hvad kræver det teknisk, for at bruge SumUp?

Skal jeg bruge en SumUp kortlæser?

Ja, for at lave transaktioner med SumUp skal du have vores kortlæser. Du kan også give medarbejdere yderligere kortlæsere, som du kan administrere under én SumUp-konto.

Vil du vide lidt mere om forskellene på vores kortlæsere? Læs vores artikel om SumUp Kortlæsere for at få et overblik.

Har jeg brug for en telefon eller tablet?

Du behøver kun en smartphone eller tablet til at parre med SumUp Air-kortlæseren.

Hvis du undrer dig over muligheden for at oprette forbindelse til en SumUp Card Reader med din enhed, har vi oprettet en praktisk side om Kompatibilitet for dig.

Har jeg brug for en internetforbindelse?

For at gennemføre transaktioner med SumUp skal du have forbindelse til internettet via WiFi eller data dækning (minimum 3G hastighed).

Har jeg brug for en ladestation?

En ladestation er ikke nødvendig, da du kan oplade din kortlæser via USB-kablet der følger med, ved at tilslutte den til en computer eller en anden strømkilde. Men hvis du ønsker det, har SumUp også en ladestation, der ikke kun oplader, men holder læseren på plads, mens den hviler på en flad overflade.

Har jeg brug for en printer?

Ingen printer er nødvendig, da du kan sende kunderne kvitteringer via SMS eller e-mail.

* Bemærk, at du godt kan udskrive kvitteringer, hvis du tilslutter kortlæseren til en kompatibel printer, og du kan også udskrive og / eller dele via cloud-printertjenester. For mere information, klik her.

Hvilke oplysninger har SumUp brug for, for at oprette en konto?

Har jeg brug for en erhvervs-bankkonto?

Hvis SumUp-kontoen åbnes i firmaets navn, skal bankkontoen være i firmaets navn og ikke i navnet på dets leder eller medarbejder. Bankkontoen skal også anvende den samme valuta som det land, hvor firmaets SumUp-konto er registreret.

Hvis du er selvstændig, kan du bruge din personlige bankkonto.

Klik her  for at lære om de bankkontokrav, der er nødvendige for at registrere din virksomhed med SumUp.

Hvilken juridisk type skal jeg vælge til min SumUp-konto?

Forhandlere vil blive bedt om at identificere deres forretningsmæssige juridiske type som enkeltmandsvirksomhed, aktieselskab, partnerskab, klub eller forening mv.

Hvilke virksomheds-oplysninger har SumUp brug for?

For at komme igang med at lave transaktioner med SumUp, behøver vi kun din email-adresse, adgangskode, leverings-adresse og betalingsoplysninger. Du kan udfylde dine kontooplysninger senere. Du vil blive bedt om at opgive:

• Juridisk type og erhvervskategori
  • Firmanavn og adresse
  • Navnene på ejerne af firmaet
  • Kontaktoplysninger og kontaktadresse for de autoriserede underskrivere
  • Personlige oplysninger såsom personlig adresse, fødselsdato og mobilnummer
  • Bankkonto i det land, hvor du driver din virksomhed

For en mere omfattende liste over, hvilke oplysninger SumUp kræver fra virksomheder til verifikation, bedes du klikke her.

Støtter SumUp alle forretningsmodeller?

Vi elsker at støtte små virksomheder, drømmere og kreative forretningsmodeller. Vær opmærksom på, at vi som en reguleret enhed arbejder under strenge krav fra finansinspektøren, kortordningerne (Visa, Mastercard og American Express) og vores indløsende bank, der alle fungerer som gateways til korttjenesterne. Det betyder, at vores licens ikke er ubegrænset, og at vi derfor ikke kan støtte enhver forretningsmodel. Men vi støtter stadig tusindvis af forskellige slags virksomheder.

Se vores liste over Forretningsmodeller som ikke er understøttede for at få en bedre ide om hvad de er for nogle.

Er jeg forpligtet til at give mine personlige oplysninger?

SumUp er registreret som en Money Service Business med FinCEN og er forpligtet til at identificere sine kunder i overensstemmelse Anti-hvidvasknings regler. Derfor, er vi forpligtet til at kontrollere, at du er den person, der er registreret på SumUp-kontoen, og at du er den primære kontaktperson for din virksomhed. For at gøre dette har vi brug for dine personlige oplysninger.

Disse krav er ikke kun for at beskytte SumUp som et firma, men også vores købmænd, da de er livsnerven for alt, hvad vi gør. Dit privatliv og din sikkerhed er vigtig for os. Du skal vide, at vores team arbejder hårdt for din sikkerhed. Vi opdaterer løbende alle systemer for at sikre, at vi giver det passende beskyttelsesniveau i forhold til vores forhandleres oplysninger.

Se vores artikel om Sikkerhed for yderligere information om dette emne.

Hvordan bestiller jeg hos SumUp?

Hvordan kan jeg bestille min SumUp Card Reader?

I vores to-trins registreringsproces skal du registrere din SumUp-konto og bestille din kortlæser på sumup.dk For at færdiggøre din ordre skal du indtaste din foretrukne betalingsform og din leveringsadresse.

* Bemærk: SumUp giver mulighed for at opgive en leveringsadresse uden for det land, hvor du har registreret din SumUp-konto.

Tilbyder SumUp ekstra tilbehør til kortlæser?

Selvfølgelig gør vi det! Tjek SumUp Butikken i dit dashboard for at se vores udvalg af tilbehør til din kortlæser, såsom opladningsstationer, kvitteringsprintere mv.

Hvordan fungerer forsendelsesprocessen?

SumUp dækker omkostningerne for forsendelsen af kortlæseren til leveringsadressen. Når en ordre for en kortlæser er placeret, vil det tage mellem 1-3 hverdage før betalingen af ordren når vores bankkonto. Straks efter at SumUp har modtaget betalingen, sender vi ordren, hvilket vil tage mellem 3-4 hverdage.

Denne artikel om Levering indeholder yderligere oplysninger om processen.

Hvordan sporer jeg min forsendelse?

Et sporingslink vil blive sendt til dig via sms og e-mail, den dag vi sender din ordre afsted.

Hvordan hjælper SumUp mig med mit regnskab?

Kan jeg give mine kunder kvitteringer?

Efter en vellykket transaktion har du mulighed for at sende en kvittering til din kunde via e-mail eller SMS uden nogle omkostninger. Du har også mulighed for at tilslutte en kvitteringsprinter, hvis dine kunder foretrækker en fysisk kopi af kvitteringen.

Klik her  for mere information om printere og her  for kvitteringer.

Hvornår modtager jeg min udbetaling for en transaktion?

Det tager normalt 2-3 hverdage fra transaktionsdatoen til den dag, hvor midlerne kan ses på din bankkonto. Bemærk, at forhandlere er i stand til at vælge hyppigheden af deres udbetalinger: dagligt, ugentligt eller månedligt.

Forvirret? Du skal ikke bekymre dig, klik her for en artikel om udbetalinger.

Får jeg en udbetalingsrapport og / eller en oversigt til mit skatteregnskab?

For hver udbetaling lavet til din bankkonto modtager du en Udbetalingsrapport (PDF-format), der sendes via e-mail. Denne viser hver enkelt transaktion, der er inkluderet i udbetalingen. Inde i din SumUp-konto vil du være i stand til at indstille din præference for hyppigheden af modtagelse af emails med Udbetalingsrapporter: dagligt eller månedligt.

Du kan få adgang til og downloade dine udbetalingsrapporter via din SumUp-konto på sumup.me. Derudover kan du også tjekke status på alle dine transaktioner.

Klik på følgende hvis du vil vide mere:

Kan jeg bruge SumUp i udlandet?

I hvilke lande findes SumUp?

SumUp tilbyder deres tjenester i 31 lande i verden. For en liste over disse lande, klik her.

Alle SumUp-forhandlere kan anmode om tilladelse til at bruge SumUp uden for deres hjemland i et land, hvor SumUp tilbyder deres tjenester.

Kan jeg acceptere internationale kort?

Vores tommelfingerregel er, at hvis kortet har et MasterCard, Maestro, V PAY, Visa eller et American Express-logo, kan vi behandle betalingen. Se vores artikel om Accepterede Kort  for yderligere information.

Ved behandling af betalinger fra internationale kort er det vigtigt at bemærke, at kortindehaveren kan blive opkrævet et ekstra gebyr for valutaomregning, og at udbetalingstiden for disse kort kan være længere. Derudover er alle transaktioner underlagt godkendelse fra kortudstederen.

Lad dine kunder vælge, hvordan de vil betale. Uanset om det er via Chip og PIN, kontaktløst med kort eller telefon, så behøver du aldrig afvise en kunde.