Hvordan virker det? - En trinvis vejledning

Hvilke tjenester tilbyder SumUp?

SumUp giver forhandlere mulighed for at acceptere kredit- og betalingskortbetalinger hvor som helst med vores intuitive, omkostningseffektive enheder. Med SumUp kan forhandlere modtage kort med logoerne, Visa, V Pay, MasterCard, Maestro eller American Express.

Lær mere om vores firma her.

Hvordan kommer jeg i gang?

Du skal blot klikke på den blå "Kom godt i gang nu" knap på sumup.dk Du vil derefter blive guidet gennem en 2-trins registreringsproces, der giver dig mulighed for at oprette en konto og bestille din kortlæser.

Interesseret i at finde ud af, hvad der er påkrævet for at åbne en konto? Klik her  for oplysningerne, som SumUp skal bruge fra dig og her  for at lære mere om vores krav for bankkonto. Spekulerer du stadig på, om SumUp vil understøtte din virksomhed? Tjek vores liste over Forretningsmodeller som ikke er understøttede.

Hvad er de næste trin?

Nu hvor du er klar, skal du bare downloade SumUp-appen på din telefon eller tablet. Så snart din kortlæser ankommer, kan du begynde at bruge den med det samme.

1. Opsætning af kortlæser

Opsætning af kortlæseren er nemt.

airicon.gif SumUp Air

Tjek videoen nedenfor for trinvis opsætning:

Efter du har logget ind på SumUp Appen, indtast et beløb (minimum 8 DKK) og tryk på "Betal". Din enhed scanner efter kortlæseren, og når den er fundet, tænder læseren automatisk.

Sørg for, at du er forbundet til din Air Kortlæser ved at sammenligne de sidste 3 cifre fra kortlæserens serienummer med dem på skærmen. Tryk derefter på "Forbind". Du skal blot bekræfte Bluetooth-forbindelsen ved at trykke på det grønne flueben, og så er du tilsluttet!

Til jer der elsker instruktioner, har vi en SumUp Air: Setup Guide  artikel. Klik her  for at se de tekniske krav, der er nødvendige for at bruge SumUp.

3gicon.gifSumUp 3G

For at komme i gang med at lave transaktioner med din nye 3G-kortlæser, skal du først tjekke, om du har afsluttet din SumUp kontoregistrering på sumup.me.

Tænd derefter enheden, vælg det foretrukne sprog og log ind i læseren med din SumUp e-mail og adgangskode.

For detaljerede instruktioner, se vores SumUp 3G: Opsætning af kortlæseren. Klik her for svar på de oftest stillede spørgsmål.

2. Foretag transaktioner

Hvis du vil foretage transaktioner med SumUp Air Kortlæseren efter opsætningen, skal du indtaste betalingsbeløbet i appen og trykke på "Betal".

Med 3G-kortlæseren skal du indtaste betalingsbeløbet på læseren og trykke på det grønne flueben.

Derefter er de sidste trin de samme, uanset hvilken læser du bruger:

Indsæt, læg eller træk (for 3G) kortet gennem magnetstribe-aflæseren og få kunden til at godkende transaktionen. Efter en vellykket transaktion får du mulighed for at sende din kunde en kvittering.

Klik her  for at lære mere om at modtage kortbetalinger og her  for at læse om kvitteringer.

3. Modtag din udbetaling inden for få dage!

SumUp behandler din transaktion (indenfor 3-5 hverdage) og overfører beløbet direkte til din bankkonto, efter SumUp-gebyret er fratrukket.

Klik her  for at se, hvilke minimale omkostninger der er forbundet med at være en SumUp-forhandler og klik her  for at lære mere om udbetalinger.

Hvad er de næste skridt?

• Tilføj produkter og priser inde i din SumUp App
  • Sådan får du adgang til og administrerer du dine salg på din SumUp-konto