Modtagelse af kortbetalinger – hvordan fungerer det?

SumUp giver forhandlere mulighed for at acceptere kredit- og debetkortbetalinger hvor som helst med vores intuitive, omkostningseffektive enheder. Læs mere om vores firma her.

Hvordan kommer jeg i gang?

Du skal blot klikke på den blå "Kom godt i gang nu"-knap på vores hjemmeside. Derefter følger en nem registreringsproces med 2 trin.

1. Opret en konto.
  2. Bestil din kortlæser.

Interesseret i at finde ud af, hvad der er påkrævet for at åbne en konto? Klik her  for oplysningerne, som SumUp skal bruge fra dig og her  for at lære mere om vores krav for bankkonto. Spekulerer du stadig på, om SumUp vil understøtte din virksomhed? Tjek vores liste over Forretningsmodeller som ikke er understøttede.

Hvad er de næste trin?

Så snart din kortlæser ankommer, kan du begynde at bruge den med det samme.

1. Opsætning af kortlæser

Opsætning af kortlæseren er nemt.

airicon.gif SumUp Air

Nu hvor din kortlæser er ankommet:

1. Download SumUp Appen på din telefon eller tablet, og log ind.
  2. Gennemfør din første transaktion.
  3. Bekræft Bluetooth-forbindelsen ved at trykke på det grønne flueben på din læser.

Færdig. Du er nu klar til at gennemføre transaktioner!

Du kan finde flere oplysninger i vores SumUp Air: Setup Guide. Og du kan klikke her for at se de tekniske krav, der er nødvendige for at bruge SumUp.

3gicon.gifSumUp 3G

For at komme i gang med at lave transaktioner med din nye 3G-kortlæser skal du først tjekke, om du har afsluttet din SumUp kontoregistrering på sumup.me.
Tænd derefter enheden, vælg det foretrukne sprog, og log ind i læseren med din SumUp e-mail og adgangskode.

For detaljerede instruktioner, se vores SumUp 3G: Opsætning af kortlæseren. Klik her for svar på de oftest stillede spørgsmål.

2. Behandling af transaktioner

For at gennemføre transaktioner med SumUp Air kortlæseren efter opsætningen skal du indtaste betalingsbeløbet i appen og trykke på "Betal".

Med 3G-kortlæseren skal du indtaste betalingsbeløbet på læseren og trykke på det grønne flueben.

Derefter er de sidste trin de samme, uanset hvilken kortlæser du bruger:

1. Sæt det accepterede kort i, eller læg det på læseren. Hvis du bruger 3G, kan kortet også trækkes gennem magnetstriben.
  2. Bed kunden om at bekræfte transaktionen.
  3. Efter en vellykket transaktion får du mulighed for at sende din kunde en kvittering via SMS eller e-mail.

Klik her  for at lære mere om at modtage kortbetalinger og her  for at læse om kvitteringer.

3. Modtag din udbetaling inden for få dage!

SumUp behandler din transaktion indenfor 3-5 hverdage og overfører derefter beløbet direkte til din bankkonto, efter SumUp-gebyret er fratrukket.

Klik her for at se, de lave omkostninger der er forbundet med at være SumUp-forhandler, og klik her for at lære mere om udbetalinger.

Hvad er næste trin?

• Tilføj produkter og priser inde i din SumUp App
  • Sådan får du adgang til og administrerer du dine salg på din SumUp-konto