Modtagelse af kortbetalinger – hvordan fungerer det?

SumUp giver forhandlere mulighed for at acceptere kredit- og betalingskortbetalinger hvor som helst.

Hvordan kommer jeg i gang?

Du skal blot klikke på den blå "Kom godt i gang nu"-knap på vores hjemmeside. Derefter følger en nem registreringsproces med 2 trin.

1. Opret en konto.
  2. Bestil din kortlæser.

Du kan finde flere oplysninger i vores ofte stillede spørgsmål.

Hvad er de næste trin?

Så snart din kortlæser ankommer, kan du begynde at bruge den med det samme.

1. Opsætning af kortlæser

Opsætning af kortlæseren er nemt. Du kan se detaljerede instruktioner i vores opsætningsguides:

SumUp Air: Setup Guide

SumUp 3G: Setup Guide

2. Accepter betalinger hurtigt og nemt

Du behandler transaktioner ved at indtaste beløbet til betaling og trykke på “Betal”. Du kan også vælge varer fra dit produktkatalog.

Uanset hvilken kortlæser du har, er de sidste trin ens: Indsæt eller tryk på det accepterede kort, og få kunden til at bekræfte betalingen.

Efter en vellykket transaktion har du mulighed for at sende en kvittering til din kunde. ⇨ Læs om, hvordan man udsteder en kvittering her.

⇨ Du kan finde flere oplysninger om emnet accept af kort- og kontantbetalinger i dette afsnit.

3. Modtag din udbetaling inden for få dage!

SumUp behandler din transaktion inden for 3-5 hverdage og overfører derefter beløbet direkte til din bankkonto, efter SumUp-gebyret er fratrukket.

⇨ Læs mere om udbetalinger og rapporter til bogføring her.

Hvad er næste trin?

• Sådan får du adgang til og administrerer dine salg på dit SumUp Dashboard.
  • Sådan tilføjer du dine medarbejdere til din SumUp-konto.