Cloud Printing Service - En trinvis guide

Send en kvittering direkte efter vellykket transaktion

1. Udfør kontant- eller korttransaktionen i SumUp Appen. Derefter vil du se denne skærm:

2. Klik på delikonet øverst til højre.
  3. Vælg en indstilling:
    • Udskriv kvittering via en tilsluttet printer
    • Del kvittering via e-mail, Bluetooth eller en anden app
    • Gem kvittering til dit iCloud eller Google-drev
  4. Bekræft ved at vælge udskrive eller dele. Modtageren får en PDF-fil med alle relevante betalingsoplysninger såsom produkt / serviceoplysninger, betalingstype og din virksomheds navn og adresse.
  5. Færdig!

Bemærk, at du som forhandler ikke automatisk modtager en kvittering, når du deler eller udskriver en til din kunde.
Hvis du ønsker at få en kvittering til regnskabsmæssige formål, skal du se nedenstående vejledning.

Send en ekstra kvittering

Du kan altid sende en kvittering til din revisor eller sende en kvittering til din kunde, hvis de mistede den oprindelige og gerne vil have en ny. Følg disse trin for at sende en kvittering igen:

1. Åbn SumUp Appen.
  2. Vælg Salgshistorik.
  3. Vælg den transaktion, som du ønsker at sende en kvittering til.
  4. Klik på de 3 prikker og vælg "Send kvittering".
  5. Tryk på delikonet øverst til højre.
  6. Vælg en indstilling:
    • Udskriv kvittering via en tilsluttet printer
    • Del kvittering via e-mail, Bluetooth eller en anden app
    • Gem kvittering til dit iCloud eller Google-drev
  7. Bekræft ved at vælge udskrive eller dele.
  8. Færdig!

Tips til at oprette forbindelse til din printer

• Sørg for, at din printer har en cloud print-funktion. Se i printerens manual for at få flere oplysninger.
  • Cloud print virker, når den er tilsluttet WiFi.
  • Hvis din printer er forbundet til den samme Google-konto som den enhed, du bruger SumUp App til, kan du dele og / eller udskrive kvitteringen eksternt.
  • Her finder du information om, hvordan du sætter Google Cloud Print op.
  • Her  finder du information om, hvordan du sætter Apple AirPrint op.