3G-kortlæseren er SumUp's nyeste innovation og er speciel, da det er vores selvstændige enhed, hvilket betyder, at en mobiltelefon eller tablet ikke er nødvendig for at modtage kortbetalinger. Da kortlæseren leveres med ubegrænset data, etablerer det selv en netværksforbindelse til at behandle betalinger.

☉ Samlede omkostninger

3G-kortlæseren sælges til en engangs-pris på 799 DKK (ekskl. moms). Herefter betaler du kun et gebyr per transaktion, og der er ingen månedlige gebyrer. Det betyder, at du ikke behøver at betale for trådløst data, da det er inkluderet i prisen.

☉ Accepterede kort

SumUp 3G-kortlæseren kan behandle følgende kredit- eller betalingskort: Visa, V Pay, MasterCard, Maestro, American Express, Google Pay og Apple Pay.

☉  Betalingsmuligheder

Med en registreret SumUp-konto og denne kortlæser kan forhandlere tilbyde betalingsmuligheder for chip, magnetstribe og kontaktløst (NFC).

☉ Kvitteringer

Send kunderne deres kvittering via e-mail eller SMS.

☉ Refunderinger

Det er nemt at foretage en tilbagebetaling, hvis det er nødvendigt.

☉ Drikkepenge

En drikkepenge-funktion kan aktiveres, som gør det muligt for kunderne at give drikkepenge.

☉ Medarbejderkonti

I dit personlige dashboard på sumup.me kan du oprette flere medarbejderkonti, så dine medarbejdere kan logge ind på kortlæseren uden at få adgang til dine kontooplysninger.

☉ Batteri

Oplad din kortlæser med det USB type C-kabel, der følger med, ved at forbinde det til din computer eller en anden strømkilde. Et fuldt opladet batteri giver 50 + transaktioner.

Hurtig bemærkning

For at få hjælp til at konfigurere din 3G-læser, skal du tjekke artiklen  SumUp 3G: Setup Guide.

Vores SumUp 3G: Manual tilbyder også generelle brugs- og fejlfindingstips.