Lær din 3G-kortlæser at kende. Fra funktioner til generelle brugstips tilbyder manualen herunder et omfattende kig på vores læser.

For at få hjælp til at konfigurere din 3G-læser, tjek artiklen SumUp 3G: Setup Guide.

chargingicon.png  Opladning

Oplad SumUp 3G-kortlæseren med USB type-C kablet, der følger med, ved at slutte det til din computer eller en anden strømkilde. Bemærk: Kortlæseren kan godt foretage transaktioner under opladning.

connection.png  Forbindelse

Med SIM-kortet, der følger med, vil din enhed automatisk etablere en forbindelse alle de steder, hvor et mobilnetværk er tilgængeligt.
Hvis din enhed har svært ved at oprette en forbindelse og viser meddelelsen "Forbindelses-fejl", skal du prøve følgende ting:

• Genstart enheden. Sluk for enheden ved at holde tænd / sluk-knappen nede i 4 sekunder eller indtil de 4 grønne LED'er slukker. Vent et par sekunder mere, og tænd derefter enheden igen.
  • Flyt din enhed. Det er bedst at være i et åbent område eller tæt ved et vindue for at få forbindelse.
  • Kontakt SumUp Support. Vores SumUp Support Team kan kontaktes via email support@sumup.dk eller på telefon 89 87 06 23, hvis du har nogle spørgsmål.

generaluseicon.png  Brug af kortlæser

For at SumUp 3G kortlæseren skal kunne fungere og bearbejde betalinger, skal der være en netværksforbindelse (Bemærk: Kortlæseren har ubegrænset gratis data). For optimalt brug, vær sikker på at du behandler betalinger i områder, der er over jorden.

refund.png  Udstedelse af refunderinger

Bemærk venligst, at du kan udstede hele refunderinger for transaktioner foretaget med SumUp 3G kortlæseren i dit dashboard på sumup.me. For at udstede en refundering, se vores artikel Refunder Transaktioner.

setupguideicon.png  Sprogindstillinger

For at bruge enhedens sprogindstillinger, gå først til menu skærmen, vælg derefter "System" og så "Change Language", hvor du kan vælge sproget for enheden.

menuicon.png Menu

Tabellen nedenfor indeholder en liste over menuvalg i 3G-kortlæseren.

Sidste transaktion Se oplysninger såsom dato, beløb og status for din sidste transaktion. Du kan også sende en kvittering igen til din kunde via e-mail eller SMS.
Salgshistorik Viser en liste over dine transaktioner med oplysninger såsom dato, tidspunkt og beløb for dine transaktioner. Herfra kan du vælge en transaktion, hvis du ønsker at sende en kvittering igen.
System Gør det muligt at styre sprogindstillingerne på din enhed ved at vælge "Change Language".
Indstillinger Giver dig mulighed for at logge ud af enheden.
Software information Viser den seneste opdateringsversion for enheden.

myaccounticon.png  Min konto

For at se på 3G-læseren, hvilken konto du er logget ind på, skal du gå til menuskærmen og gå ud af den igen, ved at trykke på Annuller knappen eller Tilbage knappen. Dit forhandler-ID og kontonavn vises derefter på skærmen i nogle få sekunder.

simcardicon.png  SIM-kort

Det er afgørende, at forhandlere ikke udskifter SIM-kortet, der følger med eller tager det ud. Kortlæseren fungerer kun med det installerede SIM-kort, og fungerer ikke med et andet SIM-kort.

powerofficon.png Standby mode kontra Slukket

Standby mode sikrer at kortlæseren forbliver tilsluttet til mobilnetværket. Dette giver dig mulighed for at være klar til en transaktion med et øjebliks varsel, men stadig spare på batteriet. Tryk kortvarigt på tænd / sluk-knappen for at få enheden til at gå i standby mode. Bemærk: Læseren går automatisk i standby mode efter 4 minutter uden brug.
For helt at slukke for enheden skal du holde tænd / sluk-knappen nede i ca. 4 sekunder eller indtil de 4 grønne LED'er slukker. Vær opmærksom på at efter enheden har været slukket, skal den oprette forbindelse til mobilnettet igen, når den bliver tændt.

tippingicon.png  Drikkepenge

For at aktivere drikkepenge-funktionen på din kortlæser, gå til menuen, gå til "Indstillinger", vælg "Drikkepenge" og vælg derefter "Drikkepenge på". Skærmen på kortlæseren vil nu vise en drikkepenge mulighed, efter at beløbet for transaktionen er indtastet. Her kan kunden indtaste det beløb, de ønsker at give i drikkepenge. Drikkepenge funktionen kan også deaktiveres senere ved at følge ovenstående trin og derefter vælge "Drikkepenge fra".