SumUp 3G-læseren, designet til forhandlere der foretrækker en standalone enhed til at modtage debet- og kreditkortbetalinger, er vores nyeste tilbud. Det er ikke nødvendigt at bruge en mobiltelefon eller tablet til at etablere en netværksforbindelse til bearbejdning af betalinger, da enheden bruger den ubegrænsede data, der er inkluderet.

setupicon1.png Opsætning af 3G-kortlæser: En trinvis vejledning

For at begynde at modtage kortbetalinger med din nye 3G-kortlæser, skal den først indstilles. Heldigvis er processen hurtig og nem—bare følg disse instruktioner:

1. Sørg for, at du har færddiggjort din SumUp-kontoregistrering ved at logge ind på sumup.me, da dette er nødvendigt for at begynde at modtage betalinger.
  2. Tænd enheden ved at trykke på tænd / sluk-knappen.
  3. Vælg dit foretrukne sprog til enheden.
  4. Når du først har etableret en forbindelse, skal du indtaste den e-mail og adgangskode, der er tilknyttet din SumUp-konto, ved at indtaste dem direkte på skærmen. Bemærk: Du kan også bruge knapperne på enheden til at indtaste tal, hvis du har brug for det.
  5. Herfra vil du se en skærm, der siger: "Indtast beløb". Indtast et beløb (minimum 8 DKK) og tryk på det grønne flueben for at godkende din første transaktion med læseren.

Og det er det hele! Du er nu klar til at modtage kortbetalinger med din 3G-læser.

cardpay.png  Modtag kortbetalinger

Nu, hvor din 3G-kortlæser er sat op, kan du begynde at acceptere kortbetalinger. Det er nemt. Se de følgende trin:

1. Tænd din 3G-kortlæser. Du bliver automatisk logget ind, hvis du har indtastet dine oplysninger under opsætningen af kortlæseren.
  2. Indtast transaktionsbeløbet og tryk på det grønne flueben.
  3. Kunden kan betale når "Hold kortet over symbol" vises på skærmen ved at:
    • Lægge deres NFC-aktiverede kort på læserens skærm, eller
    • Indsætte deres chipkort i bunden af læseren, eller
    • Trække kortet gennem magnetstriben øverst på læseren.
  4. Hvis de bliver bedt om det, skal kunden godkende betalingen ved at indtaste deres PIN-kode eller ved at underskrive på skærmen, før du trykker på det grønne flueben.
  5. Derefter ser du beskeden "Send kvittering". Herunder skal du vælge en kvitteringsmulighed: "Ingen kvittering", "Email kvittering" eller "SMS kvittering". Bed kunden om at indtaste deres e-mail eller mobilnummer, afhængigt af deres kvitteringspræference.

Færdig! Nu er du klar til den næste transaktion.