Tilføj produkter

1. Vælg fanen “Produkter” i panelet til venstre under din SumUp-profil.

2. Vælg “Tilføj produkt” i højre hjørne øverst på skærmen.

3. Tilføj produktoplysninger som f.eks. navn, pris og momsprocent. Læs mere nedenfor.

4. Klik på på “Gem” for at gemme produktet.

Hvis du vil redigere eller slette produkter senere, kan du nemt åbne dit produktafsnit igen og vælge det produkt, du vil ændre eller fjerne.

Tilpas produkter

Organiser dine produkter ved at oprette produktkategorier, så det bliver nemmere at finde dine produkter.

Brug billedsymbolet til at tilføje produktbilleder. Billederne skal være i JPG- eller PNG-format, og de må maks. være 1500 x 1500 pixels.

Du kan tilføje op til syv billeder til din SumUp-profil. Det første billede, du uploader, vil fungere som det primære billede.

Brug produktbeskrivelsesafsnittet i redigeringsværktøjet til produkter til at tilføje en produktbeskrivelse, som vil kunne ses i din netbutik og på dine fakturaer.

Du kan enten skabe enkle produktvarianter, som forskellige farver eller størrelser, eller skabe flere varianter ved hjælp af kombinationer af variable muligheder.

Hvis du f.eks. sælger en t-shirt i forskellige farver og størrelser, skal du blot indtaste alle de mulige farver og størrelser. Derefter kombinerer vi dem for at skabe alle de mulige varianter, der sælges, inklusive SKU-numre til sporing af lagerbeholdningen.

Få mere at vide om produktvarianter.

Momsprocenter er forudindstillet til de relevante procentsatser i det hjemland, du har registreret, men du kan også anvende dine egne personligt tilpassede momsprocenter.

Hold styr på varebeholdningen for dit produkt ved at aktivere skifteknappen “Spor varebeholdning”. Du kan også ændre dit produkts lagernummer og referencenummer (SKU) manuelt.

Aktiver skifteknappen “Netbutik” for at begynde at sælge dit produkt online med Netbutik.

Så får du også mulighed for at tilføje en metatitel og en metabeskrivelse, som vises i søgemaskineresultater for at booste dit produkts synlighed via SEO.

Begynd at sælge produkter

Når du har tilføjet dem, kan du bruge dine produkter til at gøre salgsprocessen hurtigere med SumUp.