Send Udbetalings-rapport igen - En trinvis guide

Du kan sende daglige udbetalingsrapporter samt månedlige udbetalingsrapporter og fakturaer til dig selv via din SumUp-konto. Her er en hurtig vejledning:

1. Log ind med dine kontooplysninger på sumup.me.
  2. Klik på "Transaktioner" i menuen i venstre side af dit Dashboard.
  3. Klik derefter på "Mine rapporter" i øverste menulinje.
  4. Vælg "Udbetalingsrapport"
  5. Herefter får du mulighed for at vælge mellem en rapporttype: månedlig eller daglig
    • Hvis du vil sende en daglig udbetalingsrapport, skal du klikke på "Daglig" og vælge en dag og klikke på "Gensend rapport".

• Hvis du vil sende en månedlig udbetalingsrapport, skal du klikke på "Månedlig" og vælge en måned og et år og klikke på "Gensend rapport".

Bemærk

• Du skal vælge datoen for udbetalingen, og ikke datoen for transaktionen og heller ikke dagen du har modtaget pengene på din bankkonto. Du kan finde datoen for udbetalingen i din Salgsoversigt. Alt skrevet med grønt ledsaget af et bank symbol er en udbetalings-dato.
  • Bemærk. Du kan ikke lave rapporter for den aktuelle dag eller måned.

Få mere information om udbetalingsrapporter her.