SumUp iOS App: Produktkatalog

Produktkataloget giver dig mulighed for at oprette produkter og hylder, så du kan administrere din beholdning på ét sted, hvilket gør dine transaktioner endnu hurtigere.

Bemærk: Produktkataloget er kun tilgængeligt i iOS SumUp Appen. Hvis du har Android, skal du tjekke denne artikel.

Produktkataloget

I dit produktkatalog kan du oprette og administrere dine produkter.

Aktivering af Produktkatalog

For at aktivere produktkataloget i din SumUp App, skal du trykke på indstillingssymbolet Default.pngi nederste menulinje og tænde knappen ved siden af "Produktkatalog".

Sådan tager du betalinger med produktkataloget aktiveret.
  1. Log ind på din SumUp App.
  2. Hvis produktkataloget er blevet aktiveret, åbner appen automatisk på skærmen "Alle produkter", hvor du kan vælge eller søge efter kategori og derefter efter produkt for hurtig automatisk udfyldning af pris og beskrivelse af det produkt, du er ved at lave en transaktion for.
  3. Vælg produktet. Hvis du har mere end én type af dette produkt, skal du vælge den version af produktet, du er ved at sælge.
  4. Varen er nu gemt i din indkøbskurv, som du kan finde nederst på skærmen. Du kan derefter tilføje flere produkter ved at gå tilbage til "Alle produkter" skærmen eller tjekke ud ved at klikke på "Betal" knappen.
  5. Skærmbilledet "Betalingsmetoder" kommer op.
  6. Lad kunden betale med kort, kontaktløs eller kontant, hvis du har aktiveret denne betalingsmetode. Hvis du vil have yderligere oplysninger om, hvordan du aktiverer og modtager kontantbetalinger klik her  , eller om at tage kortbetalinger klik her.
  7. Færdig! Du har gennemført en transaktion ved hjælp af dit produktkatalog.

Indkøbskurven

Indkøbskurven viser navnene, produktmængden og momsen (hvis det er aktiveret).

Kom hen til din indkøbskurv
  1. Tryk på Salgssymbolet Default.png(længst til venstre).
  2. Tryk på indkøbskurvens symbol tæt ved bunden af skærmen for at se artiklerne i din indkøbskurv.
Rediger i din indkøbskurv
  1. Tryk på Salgssymbolet Default.png(længst til venstre).
  2. Tryk på indkøbskurvens symbol tæt ved bunden af skærmen for at se artiklerne i din indkøbskurv.
  3. Du kan tilføje eller fjerne en vare ved at vælge den og øge eller formindske mængden ved hjælp af symbolerne "+" og "-".

Håndtering af dine produkter

Optimer dit produktkatalog ved at tilføje, fjerne og redigere produkter og sortimenter.

Opret et nyt produkt

For at komme i gang med opsætningen af dit produktkatalog,

1. skal du sørge for, at du har aktiveret dit produktkatalog ved at følge ovenstående trin.
  2. Tryk på salgssymboletDefault.png (længst til venstre) for at åbne dit produktkatalog.
  3. Vælg rediger symbolet øverst til højre og derefter kan du vælge indstillingen "Nyt produkt" nederst til venstre.
  4. Et vindue vil dukke op, hvor du kan indtaste produktnavnet, uploade et billede af produktet (valgfrit), fastsætte en pris og en etikette og tilføje et sortiment, hvis du har flere versioner af det samme produkt.
  5. Hvis du har flere versioner af det samme produkt, og ønsker at indtaste yderligere versionsnavne samt priser for hver version, skal du indtaste dem individuelt i "Tilføj sortiment".
  6. Du kan vælge en afgiftssats for produktet. Hvis du ønsker at ændre afgiftsprocenten, skal du se vejledningen Administrer dine skatter nedenfor.
  7. Hvis du er tilfreds med alle produktdetaljer, skal du trykke på fluebenet øverst i højre hjørne for at gemme produktet.
Flyt et produkt
  1. Tryk på salgssymboletDefault.png (længst til venstre) for at åbne dit produktkatalog.
  2. Søg derefter efter produktet i den øverste søgelinje eller inden for den respektive kategori.
  3. Når det er fundet, skal du trykke på produktet, og skærmen "Rediger Produkt" kommer frem.
  4. I det andet felt kan du ændre den kategori, som dit produkt tilhører.
  5. For at bekræfte denne ændring skal du trykke på fluebenet i øverste højre hjørne. Derefter bliver produktet gemt i den valgte kategori.
Rediger et produkt
  1. Tryk på salgssymboletDefault.png (længst til venstre) for at åbne dit produktkatalog.
  2. Søg derefter efter produktet i den øverste søgelinje eller inden for den respektive kategori.
  3. Når det er fundet, skal du trykke på produktet, og skærmen "Rediger Produkt" kommer frem. Herfra kan du redigere produktets navn, kategori, billede, etikette, pris og skatteprocent.
  4. Når du har lavet de ønskede rettelser, skal du trykke på fluebenet i øverste højre hjørne for at bekræfte ændringerne.
Upload / Rediger et produktbillede
  1. Tryk på salgssymboletDefault.png (længst til venstre) for at åbne dit produktkatalog.
  2. Søg derefter efter produktet i den øverste søgelinje eller inden for den respektive kategori.
  3. Når det er fundet, skal du vælge produktet, og skærmen "Rediger Produkt" kommer frem.
  4. Tryk på billedet af produktet, og du får følgende muligheder:
  • Vælg fra bibliotek: Dette gør det muligt at vælge et billede fra din enhed
    fotobibliotek.
  • Tag et billede: Denne indstilling giver dig mulighed for at tage et billede af produktet.
  • Fjern billede: Dette sletter det nuværende billede for produktet. Bemærk: Du kan fjerne billedet og stadig beholde produktet i din beholdning.
Slet et produkt
  1. Tryk på salgssymboletDefault.png (længst til venstre) for at åbne dit produktkatalog.
  2. Søg derefter efter produktet i den øverste søgelinje eller inden for den respektive kategori.
  3. Når det er fundet, skal du trykke på produktet, og skærmen "Rediger Produkt" kommer frem.
  4. Nederst på skærmen trykker du på "Slet produkt", og derefter bliver produktet fjernet fra dit Produktkatalog.

Administrer dine Kategorier

Afsnittet Produktkategorier giver dig mulighed for at organisere dine produkter ved at gruppere dem i kategorier efter eget valg så det bliver nemmere at vælge dem ved checkout.

Opret en Ny Kategori
  1. Tryk på salgssymboletDefault.png (længst til venstre) for at åbne dit produktkatalog.
  2. Tryk derefter på rediger symbolet øverst til højre og derefter kan du nederst til venstre vælge indstillingen "Ny Kategori".
  3. Et vindue vil dukke op og bede dig om at navngive kategorien. Indtast navnet på kategorien og tryk på "Færdig".

Du kan nu flytte nuværende produkter eller lave nye produkter til denne kategori.

Rediger navnet på en kategori.
  1. Tryk på salgssymboletDefault.png (længst til venstre) for at åbne dit produktkatalog.
  2. Vælg den kategori, du ønsker at give et nyt navn.
  3. Et vindue vil åbne, hvor du kan redigere kategorinavnet. Rediger navnet som ønsket.
  4. Vælg "Færdig" og det nye kategorinavn bliver gemt.
Slet en kategori

For at slette en kategori (og dermed alle produkterne i den):

1. Tryk på salgssymboletDefault.png (længst til venstre) for at åbne dit produktkatalog.
  2. Vælg den kategori, du ønsker at slette.
  3. Et vindue vil åbne, hvor du kan redigere kategorinavnet. I vinduet har du også mulighed for at slette kategorien ved at vælge ordet "Slet".
  4. Når du har valgt "Slet", bliver kategorien, og alle produkterne i kategorien, slettet fra dit produktkatalog.

Administrer dine skatter

Området Skatter giver dig mulighed for at administrere dine momssatser. Bemærk: For at aktivere og / eller redigere moms skal du først have dit produktkatalog aktiveret. (Se ovenfor en vejledning om hvordan man gør det.)

Opsætning af moms
  1. Tryk på indstillingssymboletDefault.png, kontroller, at Produktkataloget er aktiveret, og vælg derefter "Skatter".
  2. Som standard, indstilles den lokale momssats automatisk i første linje. Hvis du ønsker at redigere momssatsen, skal du trykke på "Rediger" i øverste venstre hjørne og indtaste den ønskede sats. Denne moms bliver valgt som standard for nye produkter eller manuelle varer. Herfra kan du også oprette andre momssatser ved at indtaste procenten til højre og navnet på skatten til venstre.
  3. Tryk på "Færdig", når du er færdig med at indstille de ønskede momssatser.
Rediger moms
  1. Tryk på indstillings-symboletDefault.png og vælg "Skatter".
  2. Vælg den sats, du ønsker at redigere og ændre procentdelen eller navnet som ønsket.
Slet moms
  1. Tryk på indstillings-symboletDefault.png og vælg "Skatter".
  2. Vælg den sats, du ønsker at slette.
  3. Bekræft valget ved at trykke på minus-symbolet, og momsfrekvensen bliver slettet.

Bemærk: Sørg for, at den moms, du ønsker at slette, ikke er knyttet til noget produkt, og at det ikke er standardmomsen, da standardmomsen kun kan ændres og ikke slettes.