SumUp Air er en fantastisk tilføjelse til din virksomhed. Den arbejder sammen med SumUp Appen, som du kan bruge på din Android- eller iOS-tablet eller -smartphone.

Modtag kortbetalinger og mobilbetalinger, også Apple og Google Pay, så dine kunder har endnu flere betalingsmuligheder at vælge imellem.

☉ Samlede omkostninger

Air kortlæseren sælges til en engangs-pris på 599 DKK. (ekskl. moms, inkl. forsendelse). Der er intet månedligt abonnement, du betaler kun per transaktion.

☉ Accepterede kort

SumUp Air kan behandle følgende kredit- eller betalingskort: Visa, VPay, Mastercard, Maestro, American Express, Diners Club, Discover, Union Pay.

☉ Betalingsmetoder

Med en registreret SumUp-konto og denne kortlæser kan du tilbyde betalingsmuligheder for chip og kontaktløst (NFC), inklusive Apple Pay og Google Pay.

☉ Kvitteringer

Kunderne kan modtage deres kvitteringer via e-mail, SMS, udskrivning fra eller deling i skyen og mobile printere.

☉ Refunderinger

Refunderinger kan ske via SumUp Appen eller dashboardet.

☉ Drikkepenge

En drikkepenge-funktion kan aktiveres, som gør det muligt for kunderne at give drikkepenge.

☉ Medarbejderkonti

I SumUp Appen eller dit personlige dashboard på sumup.me kan du oprette flere medarbejderkonti, så dine medarbejdere kan logge ind på kortlæseren uden at få adgang til dine kontooplysninger.

☉ Batteri

Oplad din kortlæser med det micro-USB-kabel, der følger med, ved at forbinde det til din computer eller en anden strømkilde. Et fuldt opladet batteri holder til over 500 transaktioner.

Hurtig bemærkning

Du kan finde hjælp til at konfigurere din Air kortlæser i artiklen : SumUp Air: Setup Guide.