Som du sikkert er klar over, kan Brexit finde sted allerede d. 29. marts 2019.  Endnu er hverken alle detaljer om Brexit eller den endelige dato for, hvornår Storbritannien juridisk forlader Den Europæiske Union, blevet besluttet.

Som SumUp-forhandler har du måske spekuleret over, hvad det kommende Brexit vil betyde for dig. Bare rolig, du er dækket ind! Vi forstår vigtigheden af, at vores forhandleres virksomheder kører uden forstyrrelser, og derfor har vi taget alle nødvendige foranstaltninger for at sikre, at du ikke får problemer med at betjene dine kunder og gøre det, du elsker – at drive din virksomhed.

Har du stadig spørgsmål? Så læs videre ...

Jeg er en europæisk forhandler med base uden for Storbritannien. Hvad kan jeg forvente, når Brexit sker?

Alt vil fortsætte som det plejer. Vores teams har taget alle nødvendige foranstaltninger for at kunne tilbyde en uforstyrret tjeneste efter Brexit – uanset hvordan Brexit kommer til at se ud. Som en finansiel teknologivirksomhed, der driver forretning i over 30 forskellige lande, har vi et stærkt netværk over hele verden. Vi indhenter og opdaterer licenser for at kunne drive virksomhed i forskellige områder og regioner og står i den heldige position, at vi kan vælge imellem flere forskellige muligheder for at sikre, at den tjeneste, du modtager, ikke ændrer sig. Vi vil kommunikere med alle vores kunder, efterhånden som tingene udvikler sig, på en åben og rettidig måde.

Jeg er en UK forhandler. Hvad vil der ske efter Brexit?

Alt vil fortsætte som det plejer. Vi driver i øjeblikket virksomhed på tværs af EU under en UK licens, som vil fortsætte med at dække UK forhandlere efter Brexit, så vores forhandlere får de nødvendige værktøjer til at lykkes med det, de elsker. Vi forsikrer alle vores UK forhandlere om, at de ikke vil opleve forstyrrelser i tjenesterne. Storbritannien fortsætter med at være et af SumUps største og mest værdsatte markeder, og vi planlægger at udvide vores britiske team i 2019 for at kunne levere en endnu bedre tjeneste til vores over 100.000 UK forhandlere.