Accept af kortbetalinger i udlandet

SumUp kan kun bruges i det land, din virksomhed drives i. Men under visse omstændigheder kan vi give dig mulighed for at handle i et andet land, hvor SumUp er tilgængelig.

Hvis du har en SumUp-konto og ønsker at bruge den uden for det registrerede land, skal du kontakte vores kundesupport-team. De skal vide, hvilket land du vil handle i, datoerne, hvor du skal være der og bruge din SumUp kortlæser, og formålet med dit besøg.

Europæiske lande, hvor SumUp er tilgængelig
  • Østrig
  • Bulgarien
  • Belgien
  • Cypern
  • Tjekkiet
  • Danmark
  • Estland
  • Frankrig
  • Finland
  • Tyskland
  • Ungarn
  • Irland
  • Italien
  • Letland
  • Litauen
  • Luxembourg
  • Malta
  • Holland
  • Norge
  • Polen
  • Portugal
  • Slovakiet
  • Slovenien
  • Spanien
  • Sverige
  • Schweiz
  • Storbritannien

Bemærk

Du kan ikke ændre valutaen på din kortlæser.