Accept af NFC-betalinger, Google og Apple Pay

Din SumUp kortlæser kan acceptere kontaktløse betalinger ved hjælp af NFC-teknologi (nærfeltskommunikation).

På den måde kan du acceptere betalinger ved at lægge det kontaktløse kort fladt på den øverste del af kortlæseren. Det samme gælder ved brug af Wallet-apps, som f.eks. Google Pay og Apple Pay.*

Efter kortet, din telefon eller en anden kompatibel enhed er lagt på kortlæseren, hører du et bip, og de fire LED'er lyser som signal på, at overførslen gik igennem.

Transaktioner på 350 kr. eller derunder behøver normalt ingen autorisering, men hvis beløbet er større, skal din kunde autorisere transaktionen via PIN eller underskrift. (Denne grænse er sat af kortholderens bank og kan variere fra bank til bank.)

Kort, der tilbyder en kontaktløs betalingsmulighed, kan kendes på dette logo:

Hvilke gebyrer pålægges for kontaktløse transaktioner?

Kontaktløse transaktioner behandles på samme måde som debet- og kredit-kort. Derfor gælder de samme gebyrer for kontaktløse samt Chip- og PIN-transaktioner.

________________

*Wallet-apps kan kun bruges med SumUp-enheder, hvis kortet, der er gemt i appen, accepteres af vores tjenester.