cardpay.png  Så snart din 3G-kortlæser er sat op, kan du begynde at acceptere kortbetalinger. Det er nemt. Se de følgende trin:

1. Tænd din 3G-kortlæser. Du bliver automatisk logget ind, hvis du har indtastet dine oplysninger under opsætningen af kortlæseren.
  2. Indtast transaktionsbeløbet og tryk på det grønne flueben.
  3. Kunden kan betale når "Hold kortet over symbol" vises på skærmen ved at:
    • Lægge deres NFC-aktiverede kort eller enhed på kortlæserens skærm eller
    • Indsætte deres chipkort i bunden af kortlæseren eller
    • Trække kortet gennem magnetstriben øverst på kortlæseren.
  4. Hvis de bliver bedt om det, skal kunden godkende betalingen ved at indtaste deres PIN-kode eller ved at underskrive på skærmen, før du trykker på det grønne flueben.
  5. Derefter ser du beskeden "Send kvittering". Herunder skal du vælge en kvitteringsmulighed: "Ingen kvittering", "Email kvittering" eller "SMS kvittering". Bed kunden om at indtaste deres e-mail eller mobilnummer, afhængigt af deres kvitteringspræference.

Færdig! Nu er du klar til den næste transaktion.

Du kan se flere instruktioner i vores SumUp 3G: Manual.

Vidste du, at du kan bruge din SumUp kortlæser i udlandet? Her kan du se hvordan.