Denne side giver dig et overblik over alle de rapporter, der er tilgængelige for dig som forhandler, så du kan se, hvordan du får mest muligt ud af SumUp og skaber endnu større fremgang i din virksomhed.

Omsætningsrapport: et fuldt overblik over alle de varer og tjenester, du har solgt i løbet af en bestemt periode. Gør det nemmere at indberette til skat ved at sende en PDF-version til alle relevante finansielle myndigheder.

Salgsrapport: en detaljeret liste over din salgsaktivitet i løbet af en bestemt periode, inklusive betalinger med både kontanter og kort.

Udbetalingsrapport: en liste med alle de korttransaktioner, der allerede er blevet udbetalt til din bankkonto – inklusive udbetalingsdatoen og de tilknyttede gebyrer.

Transaktionsrapport: en oversigt over alle dine transaktioner, inklusive kortbetalinger, betalinger med kontanter og refunderinger.

Her kan du se nærmere på rapporterne og finde ud af, hvordan du får adgang til dem:

Omsætningsrapport

Hvad er det? Hvad kan jeg bruge den til?

Omsætningsrapporten giver dig fuldt overblik over alle de varer og tjenester, du har solgt i løbet af en bestemt tidsperiode.
Den gør det nemmere at indberette til skat ved at downloade din rapport som PDF og sende den til alle relevante finansielle myndigheder.

SumUps omsætningsrapport giver dig en udspecificering af dine forretningsaktiviteter sorteret efter kategori, betalingsmetode og medarbejdere.

Hvor kan du finde den?

Du kan downloade omsætningsrapporten fra dashboardet på sumup.me.

1. Gå til siden "Transaktioner".
    2. Vælg din ønskede tidsperiode ved hjælp af knappen øverst til venstre på siden.
    3. Klik på knappen "Mine rapporter" øverst til højre på siden.
    4. Vælg "Omsætningsrapport".
Salgsrapport

Hvad er det? Hvad kan jeg bruge den til?

Salgsrapporten giver dig en detaljeret liste over din salgsaktivitet i løbet af en given tidsperiode.

I kombination med produktkataloget vil SumUps salgsrapporter give dig et overblik over alle dine kontante transaktioner og korttransaktioner, som viser dig, hvilke varer du har solgt, hvor mange du har solgt, og hvilken skattekategori de hører under.

Hvor kan du finde den?

Du kan downloade din salgsrapport fra dashboardet på sumup.me.

1. Gå til siden "Transaktioner".
    2. Vælg din ønskede tidsperiode ved hjælp af knappen øverst til venstre på siden.
    3. Klik på knappen "Mine rapporter" øverst til højre på siden.
    4. Vælg "Salgsrapport".
Udbetalingsrapport

Hvad er det? Hvad kan jeg bruge den til?

Udbetalingsrapport: en liste med alle de korttransaktioner, der allerede er blevet udbetalt til din bankkonto – inklusive udbetalingsdatoen og de tilknyttede transaktionsgebyrer.

Der findes to typer udbetalingsrapport: Daglige og månedlige.

Daglig Månedlig
I den daglige udbetalingsrapport kan du se alle transaktioner, der var inkluderet i den udbetaling, der blev overført til din bankkonto den dag.

Bemærk venligst, at dette ikke betyder at pengene vil være tilgængelige på din konto med det samme. Afhængigt af din bank og dag i ugen kan det tage op til 3 bankdage, før pengene ankommer til din bankkonto.

Hvor kan du finde den?

Du kan downloade en daglig eller månedlig udbetalingsrapport fra dashboardet på sumup.me.

1. Gå til siden "Transaktioner".
    2. Klik på knappen "Mine rapporter" øverst til højre på siden.
    3. Vælg "Udbetalingsrapport".
    4. Vælg "Daglig" eller "Månedlig".
    5. Vælg den dato eller den måned eller det år, som du ønsker en rapport for.
    6. Klik på "Gensend rapport".

Bemærk: Du kan gensende en rapport når som helst blot ved at følge de trin, der beskrives ovenfor.

Transaktionsrapport

Hvad er det? Hvad kan jeg bruge den til?

Transaktionsrapporten er en oversigt over alle dine transaktioner, inklusive kortbetalinger, betalinger med kontanter og refunderinger. Du kan se betalingsmetoden, status for transaktionen, kundens kortoplysninger og en transaktionsbeskrivelse, hvis den er tilføjet.

Hvor kan du finde den?

Du kan downloade din transaktionsrapport fra dashboardet på sumup.me.

1. Gå til siden "Transaktioner".
    2. Vælg den ønskede "Periode", "Betalingstype", "Status" og "Medarbejdere" ved hjælp af knapperne øverst til venstre på siden.
    3. Klik derefter på knappen "Mine rapporter" øverst til højre på siden.
    4. Vælg "Transaktionsrapport".
    5. Vælg, hvilket format du vil downloade.
    6. Klik på "Eksporter fil".

Det var alle de tilgængelige rapporter, som du kan generere fra dit dashboard. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte vores Support Team.