Etkö ole varma, minkä kortinlukijan tarvitset? Me autamme! Tässä on opas kortinlukijoihimme.

Air -kortinlukija

SumUp Air ‑kortinlukija on yrityksesi täydellinen kumppani, joka toimii yhdessä älypuhelimesi tai tablettisi SumUp-sovelluksen kanssa. Tässä joitakin sen ominaisuuksia:

• Yhteys muodostetaan Bluetoothin kautta.
    • Hyväksyy siru- ja lähimaksut (NFC) sekä Apple Payn ja Google Payn
    • Asiakas hyväksyy tapahtumat kortinlukijaan syötettävällä PIN-koodilla tai allekirjoituksella SumUp-sovelluksessa
    • Latautuu tietokoneeseen tai toiseen virtalähteeseen liitetyn Micro-USB-kaapelin avulla tai SumUp-latausasemassa
    • Akku kestää jopa 500 tapahtumaa.
    • Hyväksyy seuraavat luotto- ja maksukortit: Visa, VPay, Mastercard, Maestro ja American Express

3G-kortinlukija

SumUp 3G ‑kortinlukija on SumUpin uusin innovaatio: se on itsenäinen laite, joka toimii ilman ylimääräistä älypuhelinta tai tablettia. Tässä joitakin sen ominaisuuksia:

• Muodostaa yhteyden 3G-verkkoon sisäänrakennetun SIM-kortin avulla (ilman lisäkustannuksia)
    • Hyväksyy siru-, lähi- (NFC) ja magneettiraitamaksut sekä Apple Payn ja Google Payn
    • Asiakas hyväksyy tapahtumat kortinlukijaan syötettävällä PIN-koodilla tai allekirjoituksella
    • Latautuu tietokoneeseen tai toiseen virtalähteeseen liitetyn USB-C-kaapelin avulla
    • Akku kestää jopa 50 tapahtumaa
    • Hyväksyy seuraavat luotto- ja maksukortit: Visa, VPay, Mastercard, Maestro ja American Express

SumUp-kortinlukijoiden käyttö: yleistä

• Voimme taata kortinlukijan täydellisen toimivuuden lämpötilan ollessa -10 °C:een ja +45 °C:een välillä. Emme siksi suosittele jättämään kortinlukijaa autoon pitkiksi ajoiksi kuumalla tai kylmällä säällä.
    • Vaikka et käytä kortinlukijaa, suosittelemme lataamaan sen kerran kuukaudessa.
    • Kortinlukija on varustettu tietoturva-antureilla, jotka suojaavat sitä manipuloinnilta ja väärinkäytöltä. Tästä syystä kortinlukijan käsittelyssä tulee aina noudattaa varovaisuutta. Älä koskaan kohdista laitteeseen voimaa tai iskua, älä pudota sitä maahan äläkä liu'uta sitä pöydän yli, jotta automaattinen turvalukko ei aktivoidu. Jos turvalukko aktivoituu, kortinlukija on pysyvästi lukittu, eikä sitä voi käyttää.
    • Varmista aina, että kortinlukijaa ei käytetä metalli- tai magneettipinnoilla. Laitteessa on suojausominaisuus, joka estää luotto- ja maksukorttien magneettiraitojen luvattoman lukemisen. Jos kortinlukija asetetaan metallipinnalle tai sen lähelle, tämä voi aiheuttaa maksun automaattisen hylkäämisen.