Air-kortinlukija

SumUp Air, uusin kortinlukijamme, on täydellinen liikekumppani. Huomioitavia seikkoja:

• Yhteys muodostetaan Bluetoothin kautta.
  • Hyväksyy sirukortit ja kontaktittomat maksut (NFC).
  • Asiakas valtuuttaa maksutapahtuman PIN-koodin avulla kortinlukijassa tai allekirjoituksellaan SumUp-sovelluksessa.
  • Lataus tapahtuu tietokoneeseen, johonkin toiseen virtalähteeseen tai SumUp Cradleen kiinnitetyn USB-kaapelin kautta.
  • Akku kestää jopa 500 maksutapahtuman verran.
  • Hyväksytyt kortit: American Express, Mastercard, Maestro, V PAY, Visa

Kortinlukijan käytöstä yleisesti

• Voimme taata kortinlukijan täyden toiminnallisuuden vain, kun lämpötila on -10 °C – +45 °C. Tämän vuoksi suosittelemme, ettet jätä kortinlukijaa pitkäksi ajaksi autoon kesällä tai talvella.
  • Vaikka et käyttäisi kortinlukijaa, suosittelemme sen lataamista kerran kuukaudessa.
  • Kortinlukijassa on turva-anturit, jotka suojaavat sitä luvattomalta käytöltä. Tämän vuoksi kortinlukijaa tulee aina käsitellä erittäin huolellisesti. Huolehdi, ettet käytä laitetta liian voimakkaasti ja vältät siihen kohdistuvat iskut (esimerkiksi putoamisen maahan tai tuuppaamisen pöydällä), jotta automaattinen turvalukko ei kytkeytyisi päälle. Jos näin käy, kortinlukija lukittuu pysyvästi eikä sitä voi käyttää.
  • Varmista aina, ettet käytä kortinlukijaa metalli- tai magneettipinnoilla. Laitteessa on turvaominaisuus, joka estää luotto- ja pankkikorttien magneettinauhojen luvattoman lukemisen. Kortinlukijan asettaminen metallipinnan päälle tai läheisyyteen saattaa johtaa maksun automaattiseen hylkäämiseen.