Hyväksytyt kortit

Voit hyväksyä minkä tahansa luotto- tai pankkikortin, jossa on Visa-, V PAY-, Mastercard-, tai Maestro- logo. Maksutapahtumakohtainen veloitus, 0,95% debit-kortilla, 2,75% luottokorteilla, koskee kaikkia SumUp-käyttäjätilisi kautta suoritettuja Visa-, V PAY-, Mastercard- ja Maestro-maksutapahtumia.

Sirukorteilla suoritettavat maksut hyväksytään asettamalla siru (kortin etuosa siten, että siru osoittaa sinua kohti) lukijan yläosassa olevaan aukkoon.

Voit hyväksyä myös NFC-maksuja Apple Pay- ja Android Pay ‑palvelujen kautta käyttämällä SumUp Air ‑kortinlukijaa. Voit käsitellä kontaktittoman maksutapahtuman pitämällä korttia tasaisesti lukijan näytön edessä 1–2 sekunnin ajan.

Asiakkaan tarvitsee nyt vain valtuuttaa maksu joko PIN-koodin avulla tai allekirjoittamalla.

Kansainväliset kortit

Voit hyväksyä myös Ison-Britannian/Irlannin ulkopuolella myönnetyt kortit. Sinun tarvitsee vain varmistaa, että kortissa on Visa-, V PAY-, Mastercard- tai Maestro-logo.

Tärkeää

Jos asiakas maksaa kansainvälisellä kortilla, kortinhaltijan on maksettava pankilleen pankin käytännön mukaiset valuuttamuunnoskulut. Nämä kulut veloitetaan, jos kortti myönnettiin maassa, jonka valuutta ei ole sama kuin maassa, jonka rekisteröit yrityksesi kotipaikaksi SumUp-palvelussa. Esimerkki: jos asiakkaallasi on amerikkalainen pankkitili ja yrityksesi kotipaikka on Suomi, maksutapahtuman valuutta on euro, mutta veloitus tapahtuu asiakkaan tililtä Yhdysvaltain dollareissa.