Asiakkaallesi helpoin tapa seurata maksutapahtumiaan on kuiteista. SumUpilla voit lähettää kuitteja joko tekstiviestitse tai sähköpostitse tai tulostaa fyysisen version asiakkaallesi.

Kuittien lähettäminen asiakkaallesi vähentää takaisinveloituksien mahdollisuutta. Lisäinformaatiota takaisinveloituksista, klikkaatästä.

Image_uploaded_from_iOS__5_.jpgLähetä kuitteja

Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen saat mahdollisuuden valita, lähetätkö asiakkaallesi kuitin sähköpostitse tai tekstiviestitse. Vasemmanpuoleisen kuvan mukainen näyttö tulee automaattisesti näkyviin. Lisää vain asiakkaasi sähköpostiosoite tai puhelinnumero ja paina "Lähetä kuitti" -painiketta.

Uudelleenlähetä kuitteja

Voit helposti lähettää kuitin SumUp -sovelluksella myöhemmin. Seuraa vain näitä yksinkertaisia vaiheita:

1. Kirjaudu sisään SumUp -sovellukseesi älypuhelimellasi/tabletillasi kirjautumistiedoillasi.

2. iOS: napauta Myyntihistoria-symbolia (toinen symboli vasemmalta).
    Android: napauta valikkoymbolia oikeassa yläkulmassa ja siirry kohtaan "Myyntihistoria".

3. Selaa Myyntihistoriaasi ja etsi tapahtuma josta haluat lähettää kuitin.

4. Napauta maksutapahtumaa josta haluat lähettää kuitin.

5. Napauta kolmea pistettä maksutapahtuman kulmassa ja valitse ''Lähetä kuitti''.

6. Voit nyt syöttää sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron. Napauta ''Lähetä kuitti'' ja asiakkaasi vastaanottaa kuitin.

Android-sovellus

Receipts_Sales_History.jpg Receipts_Infobox.jpg Receipts_3_dots.jpg Receipts_Resend.jpg

iOS-sovellus

Tulosta kuitteja

Voit myös tarjota asiakkaallesi tulostetun kuitin. Tällähetkellä tuemme seuraavia tulostimia:

• Kannettava bluetooth-tulostin Bixolon SPP-R210iK/BEGE
  • Mobile Bluetooth Printer Bixolon SPP-R200lliK/BEGE
  • Mobile Bluetooth Printer Star Micronics SM-L200

SumUp-sovelluksessa löydät tulostusvaihtoehdot napauttamalla oikeassa alakulmassa olevaa Asetukset-symbolia (iOS) tai valikkokuvaketta (Android) vasemmassa yläkulmassa. Valitse sitten "Tulostus".

Kun tulostin on liitetty onnistuneesti puhelimeen / tablet-laitteeseen, löydät joitain lisäominaisuuksia, kuten toisen kuitin tulostaminen itsellesi tai yhteensopivan kassalippaan yhdistäminen tulostimeen.

Haluatko tietää enemmän tulostimien käytöstä SumUpilla? Klikkatästä.