Asiakkaallesi helpoin tapa seurata maksutapahtumiaan on kuiteista. SumUpilla voit lähettää kuitteja joko tekstiviestitse tai sähköpostitse tai tulostaa fyysisen version asiakkaallesi.

Kuittien lähettäminen asiakkaallesi vähentää takaisinveloituksien mahdollisuutta. Lisäinformaatiota takaisinveloituksista, klikkaatästä.

Tässä artikkelissa:

Lähetä kuitteja

Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen, saat mahdollisuuden valita lähetätkö kuitin sähköpostitse vai tekstiviestitse asiakkaallesi. Allaoleva ruutu ilmestyy näytölle automaattisesti. Lisää vain asiakkaasi sähköpostiosoite tai puhelinnumero ja paina ''Lähetä kuitti'' painiketta.

Uudelleenlähetä kuitteja

Voit helposti lähettää kuitin SumUp -sovelluksella myöhemmin. Seuraa vain näitä yksinkertaisia vaiheita:

1. Kirjaudu sisään SumUp -sovellukseesi älypuhelimellasi/tabletillasi kirjautumistiedoillasi.

2. Mene kohtaan ''Käyttäjätili'' (iOS) tai klikkaa menu symbolia (Android) ja valitse ''Myyntihistoria''.

3. Selaa Myyntihistoriaasi ja etsi tapahtuma josta haluat lähettää kuitin.

4. Napauta maksutapahtumaa josta haluat lähettää kuitin.

5. Napauta kolmea pistettä maksutapahtuman kulmassa ja valitse ''Lähetä kuitti''.

6. Voit nyt syöttää sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron. Napauta ''Lähetä kuitti'' ja asiakkaasi vastaanottaa kuitin.

Receipts_Sales_History.jpg  Receipts_Infobox.jpg  Receipts_3_dots.jpg

Tulosta kuitteja

Voit myös tarjota asiakkaallesi tulostetun kuitin. Tällähetkellä tuemme seuraavia tulostimia:

• Network Printer Star Micronics TSP100 (LAN)
  • Network Printer Star Micronics TSP143 (LAN)
  • Network Printer Star Micronics TSP650 (LAN)
  • Network Printer Star Micronics TSP650ii (Bluetooth, not the USB version!)
  • Mobile Bluetooth Printer Bixolon SPP-R200lliK/BEGE
  • Mobile Bluetooth Printer Star Micronics SM-L200

Löydät ''Tulostin'' vaihtoehdon kohdasta ''Käyttäjätili'' (iOS) tai ''Valikko'' (Android) välilehdestä SumUp -sovelluksessa.

Kun tulostin on liitetty onnistuneesti puhelimeen / tablet-laitteeseen, löydät joitain lisäominaisuuksia, kuten toisen kuitin tulostaminen itsellesi tai yhteensopivan kassalippaan yhdistäminen tulostimeen.

Haluatko tietää enemmän tulostimien käytöstä SumUpilla? Klikkatästä.