Voit helposti vaihtaa pankkitiliäsi SumUp-käyttäjäsivullasi. Näin se onnistuu:

1. Kirjaudu SumUp -käyttäjätilillesi osoitteessa sumup.me.
  2. Klikkaa käyttäjänimeäsi oikeassa yläkulmassa ja valitse sitten ''Käyttäjätili''.
  3. Eteesi avautuu useampi valikko — valitse ''Maksu- ja pankkitiedot''.
  4. Voit nyt klikata painiketta, jossa lukee ''Vaihda pankkitilisi''.
  5. Syötä uudet tilitietosi niille kuuluviin kenttiin (IBAN,BIC/SWIFT). Klikkaa ''Tallenna ja jatka''.
  6. Saat nyt tekstiviestin rekisteröimääsi puhelinnumeroon sisältäen 4-numeroisen vahvistuskoodin. Syötä koodi sille vaadittuun kenttään.
  7. Valmista! Saat nyt automaattisen vahvistuksen muutoksestasi ja tästä lähtien kaikki tilityksesi siirretään tälle pankkitilille.

Tärkeää

Et voi muuttaa pankkitilinhaltijan nimeä. Jos tämä on tarpeen, pyydämme lähettämään meille kopion pankkitiliotteestasi sähköpostitse (katso yhteystietomme). Tilinhaltijan nimen, IBAN-numeron ja BIC/SWIFT-koodin tulee olla selvästi näkyvissä. Pankkitiliotteen tulee olla viimeisen 6 kuukauden ajalta.