SumUp-sovellus: Käteismaksujen vastaanottaminen

Vaikka sinulla on nyt erinomaiset valmiudet hyväksyä nykyaikaiset maksutavat, ihmiset saattavat joskus haluta maksaa käteisellä. Voit seurata myös käteismaksujasi helposti SumUp-sovelluksen avulla, jolloin kaikki myyntisi ovat yhdessä paikassa.
Huomaa: Käteismaksujen vastaanottamisesta ei tietenkään aiheudu kuluja.

Tässä on pikaopas käteismaksujen vastaanottamiseen SumUp-sovelluksen avulla:

Ota käteismaksut käyttöön
  1. Avaa SumUp-sovellus älypuhelimellasi ja kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanalla, joita käytit rekisteröityessäsi.
  2. Ota käteismaksut käyttöön napauttamalla ”Asetukset” ‑välilehteä ja valitsemalla ”Maksutavat”.
  3. Kytke ”Käteismaksu” ‑vaihtopainike päälle ja palaa aloitusnäytölle.

Vastaanota käteismaksuja

1. Avaa SumUp-sovellus älypuhelimellasi ja kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanalla, joita käytit rekisteröityessäsi.
  2. Syötä summa aivan kuten olisit suorittamassa korttimaksua tai valitse tuote tuoteluettelostasi. Kun painat ”Veloita”, avautuu uusi näyttö, jolla voit valita maksutavan. Napsauta “Käteinen”.
  3. SumUp-sovellus näyttää maksettavan summan. Syötä asiakkaaltasi saamasi käteissumma, ja sovellus näyttää automaattisesti, kuinka paljon vaihtorahaa sinun tulee antaa takaisin.
  4. Paina ”Veloita”, ja maksu on valmis!

Sinulla on nyt mahdollisuus lähettää asiakkaallesi kuitti tekstiviestitse tai sähköpostilla.
Jos haluat antaa asiakkaallesi paperisen kuitin, voit myös tulostaa sellaisen joko jollakin yhteensopivista tulostimistamme tai AirPrint- tai Google Cloud Print ‑palvelun kautta. Lisätietoja on tässä artikkelissa.