Voit pitää kirjaa käteismaksuista SumUp-sovelluksen avulla, siten että kaikki myyntisi on koottu samaan paikkaan. SumUp-sovellus mahdollistaa myös kuittien lähetyksen käteismaksuista.
Et tietenkään maksa välityspalkkioita käteismaksuista.

Tässä pikaopas käteismaksujen vastaanottamiseen SumUp-sovelluksen avulla:

1. Avaa SumUp-sovellus älypuhelimessasi ja kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja rekisteröimälläsi salasanalla.

2. Vastaanottaaksesi käteismaksuja napauta "Tili"-välilehteä (iOS) tai valikkosymbolia (Android) vasemmassa yläkulmassa ja siirry kohtaan "Maksutavat".

3. Kytke "Käteismaksut"-vaihtopainike päälle ja palaa aloitusnäytölle.

Image_uploaded_from_iOS.jpg  Image_uploaded_from_iOS__1_.jpg  Image_uploaded_from_iOS__2_.jpg

4. Syötä summa kuten normaalisti tekisit korttimaksua ottaessasi. Kun painat "Veloita", avautuu uusi näyttö jolla voit valita maksutavan. Napauta kohtaa "Käteinen".

5. SumUp-sovellus näyttää maksettavan summan ja sinun tulee vain syöttää käteissumma, jonka vastaanotit asiakkaalta. Sovellus näyttää automaattisesti, kuinka paljon vaihtorahaa sinun tulee antaa takaisin.

Image_uploaded_from_iOS__3_.jpg  Image_uploaded_from_iOS__4_.jpg

6. Paina enteriä ja olet valmis! Sinulla on nyt mahdollisuus lähettää asiakkaallesi kuitti tekstiviestitse tai sähköpostilla. Jos haluat antaa asiakkaallesi paperisen kuitin, voit myös tulostaa sellaisen yhteensopivalla tulostimella. Lisätietoa tästä artikkelista.