Tämän oppaan tarkoitus on ohjeistaa kuinka vastaanottaa maksuja Virtuaalimaksupäätteellä SumUp käyttäjätilisi kautta osoitteessa sumup.me.

Tämä ominaisuus ei ole automaattisesti saatavilla rekisteröitymisen yhteydessä. Saadaksesi Virtuaalimaksupäätteen käyttöösi, pyydämme sinua kirjautumaan sisään, menemään kohtaan Tuki vasemmanpuoleisessa valikossa ja lähettämään viestin asiakaspalveluumme.

Kun olet toimittanut meille tiedot joita tarvitsemme vahvistaaksemme käyttäjätilisi, me tarkistamme ne ja käyttäjätilisi kokonaisuudessaan. Kunhan kaikki vaatimukset ovat täytetty, me mielellämme suomme sinulle Virtuaalimaksupäätteen käytön!

Transaction Fees for the Virtual Terminal

Maa Valuutta Välityspalkkio
Euroalueen maat EUR 2,95% +  0,25 EUR
Iso-Britannia GBP 2,95% +  0,25 GBP
Yhdysvallat USD 2,95% +  0,15 USD
Sveitsi CHF 2,95% +  0,25 CHF
Tanska DKK 2,95%  +  1,80 DKK
Ruotsi SEK 2,95%  +  2,30 SEK
Norja NOK  2,95%  +  2,00 NOK
Puola PLN  2,95%  +  1,00 PLN
Bulgaria BGN  2,95%  +  0,50 BGN
Tšekki CZK  2,95%  +  6,00 CZK
Unkari HUF  2,95%  + 80,00 HUF

*Itävalta, Belgia, Ranska, Saksa, Irlanti, Italia, Alankomaat, Portugali, Espanja, Kypros, Viro, Suomi, Latvia, Liettua, Luxemburg, Malta, Slovakia, Slovenia

Step-by-Step opas

1. Kirjaudu sisään SumUp -käyttäjätilillesi osoitteessasumup.meja valitse ''Virtuaalimaksupääte'' valikosta vasemmalla puolella.

2. Näet nyt ruudun alapuolella:

3. Syötä summa jonka haluat veloittaa ja lisää kuvaus.

Tärkeää: Kuvauksen lisääminen ei ole valinnainen. Voit suorittaa maksun ainoastaan jos lisäät kuvauksen.

4. Syötä asiakkaasi kortin tiedot niille tarkoitettuihin kenttiin. Kun olet valmis, klikkaa ''Jatka''.

5. SumUp näyttää nyt lyhyen tiivistelmän myynnistäsi. Mikäli kaikki näyttää olevan oikein, klikkaa ''Suorita maksu'' vahvistaaksesi maksutapahtuman.

6. Valmista! Näet nyt maksutapahtuman muiden tapaan maksuhistoriassasi.