Kuinka ladata SumUp-sovellus verkosta

1. Jos sinulla on iOS-laite, mene Apple-sovelluskauppaan, tai jos käytät Android-laitetta, lataa Google Play -kauppa.

2. Hae "SumUp".

3. Löydät ilmaisen sovelluksemme ensimmäisenä hakutuloksena. Napsauta Hae aloittaaksesi latauksen iOS:ssä tai Asenna Androidissa.

Muussa tapauksessa klikkaa tästä suoraan sovellukseemme Apple App Storessa. Napsauta sitten "Asenna".

Tai napsauta tätä saadaksesi suoran linkin sovellukseemme Google Play -kaupassa . Napsauta sitten Asenna.

Tärkeää

Pidä SumUp-sovelluksesi ajan tasalla parhaan suorituskyvyn takaamiseksi.

Kun olet ladannut sovelluksen verkosta ja asentanut Air-kortinlukijan, olet valmis aloittamaan maksutapahtumien hyväksymisen Air-lukijallasi.