Lataa SumUp-sovellus iOS-laitteelle

Jos sinulla on iPhone tai iPad, avaa Apple App Store laitteellasi ja hae hakusanalla "SumUp". Näin löydät ilmaisen sovelluksemme. Muutoin napsauta tästä päästäksesi suoraan sovellukseemme Apple App Storessa. Napsauta sitten "Hae".

Lataa SumUp-sovellus Android-laitteelle

Mikäli sinulla on Android-laite, avaa Google Play -kauppa laitteellasi ja hae hakusanalla "SumUp". Löydät ilmaisen sovelluksemme ensimmäisenä hakutuloksena. Muussa tapauksessa klikkaa tästä päästäksesi suoraan sovellukseemme Google Play -kaupassa. Napsauta sitten "Asenna".