Lataa SumUp-sovellus iOS-laitteelle

Jos sinulla on iPhone tai iPad, avaa Apple App Store laitteellasi ja hae hakusanalla "SumUp". Löydät ilmaisen sovelluksemme ensimmäisenä hakutuloksena. Muussa tapauksessa klikkaa tästä suoraan sovellukseemme Apple App Storessa. Napsauta sitten "Asenna".

Lataa SumUp-sovellus Android-laitteelle

Jos sinulla on Android-laite, avaa Google Play Store laitteellasi ja hae hakusanalla "SumUp". Löydät ilmaisen sovelluksemme ensimmäisenä hakutuloksena. Muussa tapauksessa klikkaa tästä suoraan sovellukseemme Google Play Storessa. Napsauta sitten "Asenna".

Tärkeää

Pidä SumUp-sovelluksesi ajan tasalla parhaan suorituskyvyn takaamiseksi.