Pääsy myyntihistoriaan

Voit nopeasti ja helposti tarkistaa aiempien maksutapahtumien tilan myyntihistorian avulla SumUp-profiilissasi, sovelluksessa tai joko SumUp 3G:ssä tai Solossa. Löydät sen seuraavasti.

1. Siirry valikkoon painamalla SumUp 3G:n nuolinäppäimiä ylös tai alas.

2. Siirry nuolinäppäimillä kohtaan ”Maksutapahtumahistoria” ja paina vihreää valintamerkkiä.

3. Tämän jälkeen voit tarkastella maksutapahtumiasi viimeisimmistä alkaen.

4. Voit valita yksittäisen maksutapahtuman vierittämällä sen kohdalle ja painamalla vihreää valintamerkkiä.

Huomaa, että 3G-lukijasi voi näyttää vain maksutapahtumat, jotka on käsitelty 3G:llä. Katso täydellinen luettelo sovelluksessa tai SumUp-profiilissasi.

1. In the SumUp app, tap on the "Sales" tab.

2. Etsi sitten asianomainen maksutapahtuma selaamalla luetteloa tai hakutoiminnolla.

1. Voit tarkastella myyntihistoriaasi napsauttamalla Myynti SumUp-profiilisi vasemmassa paneelissa.

2. Napsauta yksittäistä maksutapahtumaa nähdäksesi sen tiedot. Oikealla oleva ponnahdusikkuna näyttää myös maksutapahtuman ja maksuaikataulun sekä kaikki myydyt nimikkeet.

Voit hakea yksittäisiä tapahtumia käyttämällä suodatusvaihtoehtoja tai syöttämällä maksutapahtuman koodin oikeassa yläkulmassa olevaan hakupalkkiin.

1. Napauta Solossa näytön yläreunassa olevaa nuolta tai vedä sitä alaspäin.

2. Valitse Myyntihistoria.

3. Valitse asianomainen maksutapahtuma napauttamalla sitä.

Kuinka löytää tietty maksutapahtuma

Voit etsiä tiettyä maksutapahtumaa suodatinvaihtoehdoilla. Kirjoita joko tietty maksutapahtumatunnus tai nimikkeen kuvaus SumUp-profiilisi tai -sovelluksesi hakupalkkiin tai käytä seuraavia suodatinvaihtoehtoja profiilissasi.

Luo työntekijäprofiileja ja seuraa sitten yksittäisten työntekijöiden myyntihistoriaa kirjoittamalla heidän nimensä tai sähköpostiosoitteensa asianomaiseen ruutuun.

Huomaa:  työntekijäprofiilien on oltava käytössä, jotta tämä suodatinvaihtoehto tulee näkyviin.

Voit suodattaa maksutapahtumasi sen mukaan, onko maksettu kortilla vai käteisellä.

Suodata maksutapahtumat senhetkisen tilan perusteella nähdäksesi, mitkä tapahtumat ovat onnistuneet, mitkä epäonnistuneet, ja onko ne maksettu, hyvitetty vai veloitettu takaisin.

Tutustu oppaaseemme saadaksesi lisätietoja maksutapahtuman tiloista .

Profiilissasi näet kaikki maksutapahtumat, jotka olet tehnyt SumUpiin liityttyäsi. Päivämääräsuodattimen avulla voit määrittää ajanjakson ja helpottaa yhden tietyn maksutapahtuman löytämistä.

Valitse joko esiasetettu aikasuodatin, kuten viime viikko tai viime kuukausi, tai luo mukautettu ajanjakso.

Raporttini

Kirjanpidon helpottamiseksi voit käyttää ja ladata verkosta useita raportteja. Lisätietoja tilitysraporttien pyytämisestä löydät tästä.