Voit helposti vaihtaa pankkitiliäsi SumUp-käyttäjäsivullasi. Näin se onnistuu:

1. Kirjaudu sisään käyttäjätilillesi osoitteessa sumup.me.
  2. Valitse yrityksesi nimi vasemmasta yläkulmasta ja valitse sitten ”Käyttäjätili”.
  3. Siirry kohtaan “Pankkitiedot”.
  4. Vieritä alas kohtaan “Muuta pankkitiliä”.
  5. Anna IBAN ja BIC/SWIFT. Napsauta “Tallenna ja jatka“.
  6. Saat nyt rekisteröimääsi puhelinnumeroon tekstiviestin, joka sisältää 4-numeroisen vahvistuskoodin. Syötä koodi sille tarkoitettuun kenttään.

Valmista tuli. Saat automaattisen vahvistuksen muutoksestasi. Kaikki tilitykset siirretään nyt tälle tilille.

En saanut vahvistuskoodia. Mitä nyt?

Jos et ole saanut tekstiviestiä tunnin kuluessa,

• ota suoraan yhteyttä tukitiimiimme.
  • Vaihtoehtoisesti voit lähettää meille kopion pankkitiliotteestasi sähköpostitse. Tilinhaltijan nimi sekä IBAN ja BIC/SWIFT-koodi tulisi olla selvästi luettavissa. Tiliotteen tulee olla enintään 6 kuukautta vanha.
Voinko muuttaa tilinhaltijan nimeä?

Et voi muuttaa tilinhaltijan nimeä itse, mutta me voimme tarvittaessa tehdä sen puolestasi. Lähetä meille kopio pankkitiliotteestasi sähköpostitse yhdessä pyyntösi kanssa. Tilinhaltijan nimi sekä IBAN ja BIC/SWIFT-koodi tulisi olla selvästi luettavissa. Tiliotteen tulee olla enintään 6 kuukautta vanha.