Unohtunut salasana

Jos olet unohtanut SumUp-salasanasi ja haluat vaihtaa sen, pyydä sähköposti osoitteessa sumup.me tai SumUp-sovelluksessa olevalla kirjautumisnäytöllä.

1. Napsauta ”Unohtuiko salasana?” ”Kirjaudu sisään” ‑painikkeen yläpuolelta.
  2. Sinua pyydetään antamaan SumUp-sähköpostiosoitteesi.
  3. Kun olet kirjoittanut sähköpostiosoitteesi, napsauta ”Vaihda salasana”.
  4. Lähetämme sinulle välittömästi sähköpostin, jossa on painike ”Uusi salasana”. Napsauta tätä painiketta ja sinut uudelleenohjataan sivulle, jolla voit antaa ja vahvistaa uuden salasanan.
  5. Tämän tehtyäsi vahvista uusi salasanasi napsauttamalla ”Vaihda salasana”.

Salasanasi on nyt vaihdettu, ja voit kirjautua SumUp-tilillesi uusilla kirjautumistunnuksillasi.

Sisäänkirjautuminen evätty

Huomaa, että viiden peräkkäisen epäonnistuneen sisäänkirjautumisyrityksen (sovelluksessa tai nettisivullamme) jälkeen, tilisi lukitaan tilapäisesti 5 minuutiksi turvallisuussyistä. 5 minuutin jälkeen voit yrittää kirjautua sisään uudelleen.
Huomaa, että mikäli näiden 5 minuutin jälkeen seuraa vielä uusi epäonnistunut yritys, 5 minuutin odotusaika alkaa jälleen alusta.

Vaihda salasanasi osoitteessa sumup.me

Jos muistat vielä salasanasi, voit myös vaihtaa sen SumUp-käyttäjäsivullasi osoitteessa sumup.me

1. Napsauta ”Asetukset” vasemmanpuoleisessa valikossa ja selaa kohtaan ”Vaihda salasana”.
  2. Seuraavaksi syötä nykyinen salasana sekä uusi salasana kahdesti vahvistaaksesi sen.
  3. Tallenna muutokset napsauttamalla ”Vaihda salasana”.

Salasanasi on nyt vaihdettu, ja voit kirjautua SumUp-tilillesi uusilla kirjautumistunnuksillasi.