Unohtunut salasana

Jos olet unohtanut salasanasi ja haluaisit palauttaa sen, voit lähettää itsellesi sähköpostin jonka avulla voit palauttaa sen sisäänkirjautumissivullasi osoitteessasumup.mekuten myös SumUp -sovelluksessa.
Klikkaa ''Unohtuiko salasana?'' ''Kirjaudu sisään'' painikkeen alapuolella.Sinua pyydetään syöttämään SumUp -sähköpostiosoitteesi. Tämän jälkeen klikkaa ''Vaihda salasana''.

Lähetämme sinulle välittömästi sähköpostin, jossa on painike "Uusi salasana". Klikkaa tätä painiketta ja sinut uudelleenohjataan sivulle, jolla voit antaa ja vahvistaa uuden salasanan.
Tämän tehtyäsi napsauta "Vaihda salasana" vahvistaaksesi uuden salasanasi.

Salasanasi on nyt onnistuneesti muutettu ja voit kirjautua SumUp-tilillesi uudella kirjautumistunnuksella.

Vaihda salasanasi osoitteessa sumup.me

Jos muistat vielä salasanasi, voit myös vaihtaa sen SumUp-käyttäjäsivullasi sumup.me.

1. Napsauta "Asetukset" vasemmanpuoleisessa valikossa ja selaa kohtaan Vaihda salasana -osioon.
  2. Seuraavaksi syötä nykyinen salasana sekä uusi salasana kahdesti vahvistaaksesi sen.
  3. Tallenna muutokset napsauttamalla Vaihda salasana.

Salasanasi on nyt onnistuneesti muutettu, ja voit kirjautua SumUp-tiliisi uudella kirjautumistunnuksella.