Kauppiaan suoja

Sinun ja asiakkaasi tietojen suojaaminen on SumUpin tärkein prioriteetti. Kaikki SumUp-kortinlukijoiden käyttämät tiedot salataan välittömästi ja lähetetään turvallisesti palvelimillemme. Tietosi ovat turvassa riippumatta siitä, käytätkö julkista vai yksityistä Internet-yhteyttä.

Palvelimemme sijaitsevat turvallisissa tiloissa ja kaikki työntekijämme toimivat tiukkojen turvallisuuskäytäntöjen mukaisesti.

Näiden toimenpiteiden lisäksi SumUpin kaikki ohjelmistot ja laitteistot täyttävät – ja useissa tapauksissa ylittävät – PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) ‑standardissa määritetyt tiukat turvallisuusstandardit. PCI-DSS on luottokorttimaksutapahtumiin keskittyvä maksukorttiliikenteen käytäntö, jota kaikki suuret luottokorttiorganisaatiot tukevat.