Yritys

Olemme Euroopan johtava mobiilimaksupääteyritys (mPOS). Aloitimme 5 vuotta sitten ja rakensimme maksujärjestelmämme alusta alkaen itse ravistellaksemme toimialaa ja herättääksemme sisäisen yrittäjän kenessä tahansa. Loimme ainutlaatuisen laitteen, joka mahdollistaa korttimaksujen vastaanottamisen yrittäjälle älypuhelimen avulla missä tahansa, milloin tahansa.

Keittääpä yrittäjämme sitten kahvia tai korjaa autoja, haluamme luoda teknologian, jota kuka tahansa voi käyttää - antaen yrittäjillemme mahdollisuuden keskittyä siihen, missä he ovat hyviä. Teemme sen helpoksi alkaen aina sähköisestä rekisteröitymisestä ensimmäiseen vastaanotettuun korttimaksuun saakka. Perinteiset toimijat jättävät pienet toimijat huomiotta, me emme. Olemme avoimia hinnoittelumme suhteen eikä meillä ole piilotettuja kuluja.

Yrityksemme on päässyt nauttimaan maailmanlaajuisesta kasvusta tuotteemme julkaisusta elokuusta 2012 saakka. Olemme sittemmin laajentuneet 31 maahan, mukaan lukien Saksa, Yhdysvallat ja Brasilia. SumUp jatkaa kasvuaan ja sillä on tukenaan American Express, BBVA, Holtzbrinck Ventures ja muita tunnettuna venture capital -rahoittajia.

Tänäänkin sadattuhannet pienyrittäjät 31 eri maassa luottavat SumUpin mahdollistamiin maksuihin. Itse rakennetun laitteiston sekä mobiili- että verkkosovellusten lisäksi olemme kehittäneet ohjelmointirajapintoja (API) ja ohjelmointityökaluja (SDK) integroidaksemme SumUpin muihin sovelluksiin ja palveluihin.

Teknologia

SumUp on Financial Conduct Authorityn (Finanssialaa valvova viranomainen) valtuuttama elektroninen maksulaitos (Electronic Money Institution, lisenssinumero nro. 900700) ja on EMV-hyväksytty (Europay, MasterCard ja Visa) ja noudattaa maksukorttialan kansainvälistä korttitietojen käsittelyä koskevaa PCI-DSS tietoturvastandardia, joka takaa, että maksuja käsitellään korkeimman turvallisuusstandardin mukaisesti.

FCA lisenssi

SumUpin omistama, koko maksuprosessin kattava mPOS-järjestelmä on ensimmäinen täysin EMV-hyväksytty mPOS-järjestelmä maailmassa. Siihen lukeutuvat: maksupääte, Android -ja iOS-mobiilisovellukset, maksujen prosessointialusta sekä riskien ja petoksien estämisratkaisut. SumUp on myös maailman ainoa mPOS-valmistaja, joka suunnittelee ja kehittää omat EMV-maksupäätteensä.

SumUp Air-kortinlukija on korttimaksamisen turvallisimpia tapoja ja sillä on täydet sertifioinnit usealta valvovalta toimijalta mukaan lukien:

PCI PTS V4.0 sertifioitu, SRED
EMV Level 1 & Level 2 sertifikaatit
Mastercard Pay Pass, Visa Pay Wave, American Express Expresspay
Mastercard TQM
Mastercard TIP, Visa ADVT sertifioitu
Visa Ready sertifioitu

Tiimi

Teemme asiat eri tavalla. Rakennamme maksuratkaisumme itse alusta saakka tuottaaksemme parhaan mahdollisen laadun ja palvelun. Ymmärrämme, kuinka tärkeitä maksut ovat pienyrittäjille, joten tarjoamme teknologiaamme ratkaistaksemme heidän ongelmansa. Uskomme avoimeen ja läpinäkyvään viestintään emmekä tiukkoihin sääntöihin ja hierarkioihin. Olemme ahkerasti työskentelevä ja lahjakas tiimi, jolla on yksi tavoite: rakentaa parempi tapa maksujen vastaanottamiselle. Meillä on suuria haasteita edessämme ja tarvitsemme fiksuja ja luovia työntekijöitä innovoimaan ja murtamaan korttimaksamisen rakenteita. Jos koet, että sinulta löytyy vaadittavaa osaamista - liity meihin.