Korttimaksujen vastaanottaminen

1. Avaa SumUp-sovellus ja valitse ”Kassa” näytön alaosasta.

2. Syötä haluamasi summa (vähintään 1,00 €) napauttamalla kohtaa ”Summa” tai myy nimike nimikeluettelostasi napauttamalla kohtaa ”Nimikkeet”.

3. Valitse ”Veloita” ja sitten ”Kortinlukija”.

4. Halutessasi voit tarjota asiakkaillesi mahdollisuuden lisätä tippi.

5. Pyydä asiakasta maksamaan lähimaksulla tai asettamalla kortti lukijaan. Asiakkaan on ehkä vahvistettava maksu PIN-koodilla.

Saat vahvistuksen maksutapahtumasi onnistumisesta maksun suorittamisen jälkeen. Jos maksutapahtuma epäonnistuu, lue miten voit ratkaista maksutapahtumaongelmia.

Milloin saan rahani?

Lähetämme rahasi sinulle tilitysten muodossa. Tutustu tilityksiin tarkemmin ja lue, miten ja milloin saat rahasi.

Kuitin antaminen

1. Kun maksutapahtuman onnistumisesta kertova näyttö avautuu, valitse kuitin lähetys sähköpostilla tai tekstiviestillä.

2. Syötä asiakkaan yhteystiedot ja vahvista kuitin lähetys.

Kuitit ovat arvokkaita todisteita, jotka suojaavat sinua maksunpalautuksilta, joten tarjoa kuitti aina kun mahdollista. Voit antaa kuitteja aiemmista myynneistäsi milloin tahansa.

Miten hyvitykset toimivat?

Täällä kerrotaan, miten voit tarjota hyvityksiä, kun asiakkaasi haluaa rahansa takaisin.