SumUp Air: Korttimaksujen vastaanottaminen

Korttimaksujen vastaanottaminen SumUp Airin avulla on uskomattoman helppoa. Tämä opas näyttää, miten se tapahtuu.

1. Avaa SumUp-sovellus älypuhelimella tai tabletilla ja kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanalla, joita käytit rekisteröityessäsi.
  2. Syötä maksutapahtuman summa (voit myös kirjoittaa tapahtuman kuvauksen vastaavaan kenttään) tai valitse tuote tuoteluettelosta. Kun olet valmis, paina ”Veloita”.
    Air-kortinlukija käynnistyy automaattisesti ja muodostaa yhteyden laitteeseesi. Ongelmia? Napsauta tästä.
  3. Asiakkaasi voi nyt valita jommankumman seuraavista vaihtoehdoista:
      • Maksaa lähimaksu-/NFC-kortilla koskettamalla sillä kortinlukijan yläosaa. Kun lukijaa on kosketettu kortilla, kuulet äänimerkin ja 4 LED-valoa syttyvät onnistuneen siirron merkiksi.
      • Maksaa sirulla asettamalla kortin kortinlukijan yläosaan (sirupuoli ensin ja kortin etupuoli ylöspäin).
  4. Seuraavaksi asiakkaasi on vahvistettava maksu. Sen voi tehdä joko syöttämällä PIN-koodin tai allekirjoittamalla näyttöön, kun tätä pyydetään ja painamalla vihreää valintamerkkiä.
    Kortinlukijasi ja sovelluksesi näyttävät ilmoituksen, jossa vahvistetaan maksutapahtuman onnistuminen.
  5. Jos haluat, voit nyt lähettää kuitin asiakkaallesi kirjoittamalla hänen sähköpostiosoitteensa tai matkapuhelinnumeronsa vastaavaan kenttään. Sinulla on myös mahdollisuus tulostaa kuitti joko mobiilitulostimella tai AirPrint- / Google Cloud Print ‑palvelun kautta.
    Onnittelut! Teit juuri onnistuneen maksun SumUp Airilla!

SumUp-sovelluksen avulla voit seurata käteismaksujasi – näin se tapahtuu.
Jos haluat tietää, kuinka voit vastaanottaa NFC-maksuja Google Payn ja Apple Payn avulla, napsauta tästä.
Tiesitkö, että voit käyttää SumUp-kortinlukijaa ulkomailla? Lue täältä, miten se tapahtuu.