Onnistunut maksutapahtuma

Kun käytät SumUpia, voit saada reaaliaikaisen vahvistuksen siitä, onko maksu onnistunut. Kortinlukijassasi lukee "Maksu hyväksytty" ja SumUp -sovellus ilmoittaa sinulle vihreällä merkkisymbolilla, sekä saat mahdollisuuden lähettää asiakkaallesi kuitin.

On syytä huomata, että voit aina tarkistaa, oliko tapahtuma hyväksytty vai ei myyntihistoriastasi SumUp -käyttäjätilisi kautta osoitteessasumup.mesekä SumUp -sovelluksessa.

Tarkistaaksesi myyntihistoriasi käyttäjätilisi kautta, kirjaudu sisään täällä kirjautumistiedoillasi. Löydät menun sivun vasemmasta laidasta. Valitse ''Maksutapahtumat'' ja saat yhteenvedon kaikista maksutapahtumistasi.

Jos maksutapahtuman aikaleiman perässä on vihreä symboli, tiedät että maksutapahtuma on onnistunut. Mikäli haluat enemmän informaatiota maksutapahtumasta, klikkaa maksutapahtumaa ja maksuhistorian viereen avautuu infoikkuna.

Voit myös suodattaa kaikki onnistuneet maksutapahtumat valiten ''Onnistunut'' kohdan ''Tyyppi'' alapuolelta ja valitse sitten ''Käytä''.

Nähdäksesi myyntihistoriasi SumUp -sovelluksessa, napauta ''Käyttäjätili'' (iOS) välilehteä tai menu symbolia (Android) vasemmassa yläkulmassa.

Valitse ''Myyntihistoria'' valikosta ja saat yleisnäkymän kaikista myynneistäsi. Sama käytäntö kuin osoitteessa sumup.me toimii tässäkin. Jos maksutapahtuman aikaleiman perässä on vihreä symboli, tiedät että maksutapahtuma on onnistunut. Mikäli haluat enemmän informaatiota maksutapahtumasta, napauta maksutapahtumaa ja eteesi avautuu infoikkuna.

Epäonnistunut maksutapahtuma

Jos tapahtuma epäonnistuu joko hylätyn kortin takia, aikakatkaisulla tai Bluetooth-yhteyden ollessa viallinen, kortinlukija ja SumUp-sovellus ilmoittavat sinulle tästä reaaliaikaisesti.

Maksutapahtuma näkyy maksuhistoriassasi mutta aikaleiman jälkeen näet punaisen ruksin.

Tärkeää

Turvallisuuden varmistamiseksi SumUp peruuttaa kaikki tapahtumat, joita ei ole suoritettu tiettynä ajankohtana (aikakatkaisu).