SumUp Airin vaatimukset

• Bluetooth 4.0 – jotta voit muodostaa langattoman yhteyden kortinlukijaan
    • Android-laite: käyttöjärjestelmä Android 4.4 tai uudempi – jotta voit käyttää SumUp-sovellusta puhelimessasi
    • Apple-laite: käyttöjärjestelmä iOS 9.0 tai uudempi – jotta voit käyttää SumUp-sovellusta puhelimessasi

Tarkista, onko laitteesi yhteensopiva

Android-laitteet Apple-laitteet

Tärkeää

Seuraava yhteensopivien laitteiden luettelo sisältää vain kortinlukijamme kanssa eniten käytetyt älypuhelimet ja tabletit, joten jos laitteesi ei ole luettelossa, se saattaa silti olla yhteensopiva.

Android-laitteet

Testaamme jatkuvasti uusia älypuhelimia ja tabletteja, jotta saat selkeän vastauksen siihen, onko laitteesi yhteensopiva kortinlukijoidemme kanssa.

Useimpien Android-laitteiden pitäisi toimia SumUp Air ‑kortinlukijan kanssa – tässä on luettelo yhteensopivista ja yhteensopimattomista laitteista.

Yhteensopivat Android-laitteet
  • Asus FonePad 7
  • Asus Pegasus 3
  • Asus Zenfone 3
  • Asus Zenpad 10
  • Honor 5C
  • Honor 6X
  • Honor 8 (myös: Pro)
  • HTC One A9
  • HTC One M9
  • Huawei Mate 10 Pro
  • Huawei Mate 9
  • Huawei Nova
  • Huawei P10 (Standard, Lite, Pro, Plus)
  • Huawei P9 (Standard, Lite, Pro, Plus)
  • Lenovo Tab 2 A7-10
  • Lenovo Tab S8-50
  • LG G Flex 2
  • LG G4 H815
  • LG G6
  • LG K10
  • LG K8
  • Moto G4
  • OnePlus 3
  • OnePlus 5
  • Samsung Galaxy A3
  • Samsung Galaxy A5
  • Samsung Galaxy J5
  • Samsung Galaxy J7 (myös: Pro)
  • Samsung Galaxy Note8
  • Samsung Galaxy S6 (myös: Edge)
  • Samsung Galaxy S7 (myös: Edge)
  • Samsung Galaxy S8 (myös: Edge)
  • Samsung Galaxy Tab A 10.1
  • Samsung XCover 4
  • Sony Xperia L1
  • Sony Xperia X (myös: Compact)
  • Sony Xperia XA (myös: Ultra)
  • Sony Xperia XA1
  • Sony Xperia XZ
  • Sony Xperia Z5 (myös: Compact)
Yhteensopimattomat Android-laitteet
  • Galaxy Tab A SM-T285
  • Galaxy Tab A SM-T280
  • Huawei P8 lite
  • Samsung J3

Jos sinulla on ongelmia laitteesi tunnistamisessa, alla oleva opas auttaa sinua.

Tunnista ja päivitä Android-versiosi

Laitteeseesi asennetun Android-käyttöjärjestelmän version löydät kohdasta Asetukset > Tietoja laitteesta > Ohjelmiston tiedot. Selaa kohtaan ”Android-versio”, jonka alla tai vieressä näkyy ohjelmistoversiosi (esim. 4.2.1).

Jos tässä kohdassa näkyvä versio on vanhempi kuin 4.4, siirry kohtaan Asetukset > Järjestelmäpäivitys tai Ohjelmistopäivitys ja päivitä uusimpaan ohjelmistoversioon.

Huomaa, että kaikkia Android-laitteita ei voi päivittää 4.4:ään tai sitä uudempaan käyttöjärjestelmään. Sivustolta gsmarena.com voit selvittää, voiko käyttöjärjestelmän päivittää. Kirjoita älypuhelimen tai tabletin nimi hakupalkkiin, ja laitteen yksityiskohtainen kuvaus avautuu. Etsi ”Platform” ja sitten ”OS”. Jos laite on päivitettävissä 4.4:ään tai sitä uudempaan käyttöjärjestelmään, kaikki on hyvin.

Apple iOS ‑laitteet

Testaamme jatkuvasti uusia älypuhelimia ja tabletteja, jotta saat selkeän vastauksen siihen, onko laitteesi yhteensopiva kortinlukijoidemme kanssa.

Useimpien uusimpien iOS-laitteiden pitäisi toimia SumUp Air ‑kortinlukijan kanssa – tässä on luettelo yhteensopivista ja yhteensopimattomista laitteista.

Yhteensopivat iOS-laitteet
  • iPhone 5
  • iPhone 5s
  • iPhone 5c
  • iPhone 6
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone SE
  • iPhone 7
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone X, XR, XS
  • iPod Touch 5G
  • iPod Touch 6G
  • iPad Air
  • iPad Air 2
  • iPad Mini 2
  • iPad Mini 3
  • iPad Mini 4
  • iPad Pro (12.9”)
  • iPad Pro (9.7”)
  • iPad (3. sukupolvi)
  • iPad (4. sukupolvi)
Yhteensopimattomat iOS-laitteet
  • iPhone (1. sukupolvi)
  • iPhone 3G
  • iPhone 3GS
  • iPhone 4
  • iPod Touch 1G
  • iPod Touch 2G
  • iPod Touch 3G
  • iPod Touch 4G
  • iPad
  • iPad 2

Jos sinulla on ongelmia laitteesi tunnistamisessa, alla oleva opas auttaa sinua.

Tunnista ja päivitä iOS-versiosi

Laitteeseesi asennetun iOS-käyttöjärjestelmän version löydät kohdasta Asetukset > Yleiset > Tietoja. Laitteesi nykyinen iOS-versio näkyy kohdassa ”Versio”.

Jos tässä kohdassa näkyvä versio on vanhempi kuin 9.0.0, siirry kohtaan Asetukset > Yleiset > Ohjelmiston päivitys ja napauta ”Asenna nyt”.

Jos sinulla on vaikeuksia tunnistaa käyttämäsi iPhone, käy täällä. iPadin tapauksessa napsauta tätä ja iPod touchin tapauksessa tätä.