Etkö saa muodostettua yhteyttä puhelimeesi tai tablettiisi? Opastamme sinua Air-kortinlukijasi vianmäärityksessä, jotta pääset jatkamaan myyntiä mahdollisimman pian.

Onko laitteeni yhteensopiva?
Katso yhteensopivien älypuhelinten ja tablettien luettelo tästä artikkelista.

Onko kortinlukijani ladattu?
Alhainen akun varaustaso voi aiheuttaa yhteysongelmia, ja siksi suosittelemmekin lataamaan lukijasi. Jos tarvitset lisäohjeita, katso SumUp Air: käyttöohje.

Kuinka kortinlukijani vianmääritys tapahtuu?

Vaihe 1: Nollaa kortinlukija

Nollaa lukijassa oleva Bluetooth-siru seuraavasti:

1. Poista Bluetooth käytöstä puhelimelta/tabletilta.
  2. Sulje laitteesi SumUp-sovellus.
  3. Varmista, että kortinlukija ei ole latautumassa.
  4. Sammuta lukija.
  5. Pidä kortinlukijan virtapainiketta painettuna siihen asti, että näytöllä lukee ”Release for BT”.
  6. Vapauta virtanäppäin kuullessasi piippauksen.

Kortinlukijasi Bluetooth-siru on nyt nollattu. Odota, että kuulet toisen äänimerkin ennen kuin yhdistät lukijan puhelimeesi.

Vaihe 2: Yhdistä kortinlukija uudelleen

Yhdistä SumUp Air uudelleen, jotta pääset taas vastaanottamaan korttimaksuja:

1. Ota Bluetooth käyttöön puhelimellasi tai tabletillasi.
  2. Napauta SumUp-sovelluksessa asetussymboliaDefault.png, siirry kohtaan ”Maksutavat” ja napauta ”SumUp Air”.
  3. Varmista, että kolme viimeistä näytöllä näkyvää numeroa vastaavat kortinlukijasi sarjanumeron kolmea viimeistä numeroa.
  4. Vahvista pariliitospyyntö älypuhelimessa tai tabletissa napauttamalla ”Yhdistä”. Sinun on ehkä vahvistettava yhteys napauttamalla kortinlukijan vihreää valintamerkkiä.

Jos sinulla on edelleen yhteysongelmia, käynnistä älypuhelin tai tabletti uudelleen. Kun olet kirjautunut SumUp-sovellukseen uudelleen, yritä tehdä korttimaksu nähdäksesi, yhdistyykö kortinlukija laitteeseesi.
Jos ongelmat jatkuvat, ota yhteyttä asiakastukitiimiimme.