Tulostimen yhdistäminen

1. Tarvittaessa poista tulostimen iOS-tila käytöstä valmistajan ohjeiden mukaisesti.

2. Ota Bluetooth käyttöön mobiililaitteessasi.

3. Avaa SumUp-sovellus, napauta näytön kulmassa olevaa profiilikuvaketta ja valitse ”Tulostus”.

4. Varmista, että ”Tulostus kytketty” ‑valitsin on päällä. Sovellus etsii automaattisesti tulostimia. Jos haluat etsiä tulostinta manuaalisesti, napauta alla olevaa kohtaa ”Tulostin”.

5. Valitse yhdistettävä tulostin. Jos PIN-koodia pyydetään, kirjoita 0000.

6. Tarkista yhteys valitsemalla ”Tulosta testisivu”.

Vaihtoehtoisesti voit liittää tulostimen USB-johdolla tai kytkeä Ethernet-kaapelin tulostimesi ja käyttämäsi Wi-Fi-reitittimen välille. Valitse sitten tulostin sovelluksesi Tulostimet-osiosta.

Tulostusasetusten määritys

Voit tulostaa kuitin jokaisesta maksutapahtumasta ottamalla käyttöön automaattisen tulostuksen tai tulostaa vain valitut kuitit.

1. Avaa SumUp-sovellus ja napauta yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.

2. Valitse ”Tulostetaan”.

3. Ota käyttöön ”Tulosta kuitit aina”, jos haluat tulostaa kaikki kuitit automaattisesti, tai poista se käytöstä, jos haluat valita tulostettavat kuitit tapauskohtaisesti.

Aloita kuittien tulostaminen

Kun olet yhdistänyt tulostimen, voit tulostaa kuitteja maksutapahtumien yhteydessä tai tulostaa uudelleen kuitteja aiemmista maksutapahtumista.