Tulostinten avulla voit tarjota asiakkaillesi fyysisen kuitin. Nämä voidaan joko liittää kaapelilla reitittimeen tai yhdistää Bluetoothin avulla.

Yhteensopivat tulostimet

Tuemme erilaisia kuittitulostimia, joita voit käyttää vastaanottaessasi maksuja SumUpin avulla. Kannettavat tulostimet liitetään laitteeseesi Bluetoothin avulla, joten voit ottaa ne mukaasi mihin menetkin.

Tärkeää

Huomaa, että seuraavat tulostimet ovat yhteensopivia vain SumUp-sovelluksen kanssa.

Tuetut kannettavat tulostimet:

• Mobile Bluetooth Printer Bixolon SPP-R200lliK/BEGE
  • Kannettava bluetooth-tulostin Bixolon SPP-R210iK/BEGE
  • Mobile Bluetooth Printer Star Micronics SM-L200

Seuraavassa annetaan ohjeet mobiililaitteesi yhdistämiseksi yhteensopiviin kannettaviin tulostimiin:

iOS -käyttäjille
  1. Käynnistä tulostin.
  2. Napauta asetukset-symbolia laitteessasi. Valitse "Bluetooth" ja kytke Bluetooth päälle napauttamalla vaihtokytkintä.
  3. Valitse tulostimesi kohdassa "Laitteet".
  4. Kun PIN-koodia pyydetään, anna PIN 0000 ja napauta "Yhdistä".
  5. Kun olet muodostanut yhteyden onnistuneesti, kirjaudu SumUp-sovellukseen ja napsauta työkalurivin oikeassa alakulmassa olevaa asetussymbolia.
  6. Valitse sitten "Tulostus" ja napauta tulostintasi.
  7. Hienoa! Tulostin ja SumUp-sovellus on nyt yhdistetty. Voit tehdä testitulostuksen napauttamalla kohtaa "Tulosta testaussivu".

Android -käyttäjille
  1. Varmista, että iOS-tila on poistettu käytöstä tulostimesta (ohje alla) ja kytke tulostimeen virta.
  2. Napauta asetuksia laitteessasi. Napsauta "Asetukset" ja sen jälkeen "Bluetooth" ja kytke Bluetooth päälle.
  3. Valitse tulostimesi kohdassa "Laitteet".
  4. Kun PIN-koodia pyydetään, kirjoita 0000 ja napauta "Yhdistä".
  5. Kun olet muodostanut yhteyden onnistuneesti, kirjaudu SumUp-sovellukseen ja napauta valikkosymbolia vasemmassa yläkulmassa.
  6. Valitse "Tulostin" ja tästä haluamasi laite.
  7. Hienoa! Tulostin ja SumUp-sovellus on nyt yhdistetty. Voit tehdä testitulostuksen napauttamalla kohtaa "Tulosta testaussivu".

iOS-tilan poistaminen käytöstä:

1. Käynnistä tulostin.
  2. Avaa paperisyötin.
  3. Paina ensin virtapainiketta ja pidä se alhaalla. Samalla kun virtapainike on painettuna, paina myös paperinsyöttimen painiketta, kunnes kirjoitin antaa äänimerkin.
  4. Sulje paperikotelo. Kuitti jossa on teksti "iOS-tilan poistaminen käytöstä! Käynnistä tulostin uudelleen" tulostuu.
  5. Kun tulostin tämän jälkeen käynnistetään uudelleen, laitetta voidaan käyttää Android-älypuhelimella / -tabletilla.
  6. Toista menettely palauttaaksesi tilan iOS-tilan päälle.