Tiimimme työskentelee jatkuvasti tehdäkseen kortinlukijasta yhä luotettavamman ja nopeamman. Siksi, kortinlukijan laiteohjelmiston päivityksiä on saatavilla ajoittain. Asenna ohjelmiston päivitys kun se on saatavilla, sillä se parantaa luotettavuutta ja nopeuttaa maksutapahtumiasi.

Mikäli teet maksutapahtuman ja yhteys kortinlukijan ja sovelluksen välillä on luotu, mahdollinen ohjelmistopäivityksen saatavuus tarkistetaan automaattisesti.

Lisäksi voit tarkistaa statuksen itse tekemällä seuraavan:

1. Mene käyttäjätilivälilehteen SumUp -sovelluksessa (iOS: Napauta ''Käyttäjätili'' vasemmassa yläkulmassa, Android: Napauta menu symbolia vasemmassa yläkulmassa).
  2. Valitse ''Maksutavat'' / ''Valitse kortinlukija''
  3. Napauta omistamaasi kortinlukijaa (joko PIN+ tai Air) ja yhdistä lukijaan. Mikäli päivityksiä on saatavilla, näet viestin tiedottaen sinua lataamaan uuden päivityksen.