Aktivointi SumUp-käyttäjätilillä osoitteessa sumup.me

Päästäksesi omalle SumUp-tilillesi ja aktivoidaksesi sen kirjaudu sisääntäälläsähköpostiosoitteella ja salasanalla, joilla rekisteröidyit.

Kirjauduttuasi onnistuneesti sisään näet selainikkunasi yläosassa ilmoituksen, joka kehottaa sinua aktivoimaan tilisi.

Klikkaa "Aktivoi" ja syötä matkapuhelinnumerosi asianmukaiseen kenttään. Muutamassa sekunnissa vastaanotat tekstiviestin, joka sisältää 4-numeroisen aktivointikoodin. Syötä koodi asianmukaiseen kenttään ja klikkaa "Vahvista koodi".

Valmista! SumUp-tilisi on nyt aktivoitu ja voit alkaa vastaanottaa korttimaksuja.

Muuten, jos olet kiinnostunut kaikista hienoista ominaisuuksista SumUp-tililläsi osoitteessa sumup.me, tässä yleisnäkymä.

Aktivointi SumUp-sovelluksessa

Jos haluat aktivoida tilisi SumUp-sovelluksen kautta, avaa sovellus älypuhelimellasi tai tabletillasi. Jos et ole vielä ladannut sovellusta ja tarvitset apua, tässä pieni opas SumUp-sovelluksen lataamiseen.

Kirjaudu nyt sisään käyttäen sähköpostiosoitetta ja salasanaa, joilla rekisteröidyit. Kun olet kirjautunut onnistuneesti sisään, sovelluksessa aukeaa ikkuna, joka pyytää sinua aktivoimaan tilisi.

Syötä matkapuhelinnumerosi asianmukaiseen kenttään ja napauta "Pyydä koodia". Muutamassa sekunnissa vastaanotat tekstiviestin, joka sisältää 4-numeroisen aktivointikoodin. Syötä tämä koodi asianmukaiseen kenttään ja klikkaa "Vahvista koodi".

SumUp-tilisi on nyt aktivoitu ja olet valmis vastaanottamaan maksuja.