SumUp-tilisi osoitteessa sumup.me tarjoaa hyvä pohjan kirjanpidollesi sekä graafisen analyysin ja yksityiskohtaisen listan SumUp-maksutapahtumista. Voit myös hallinnoida työntekijätilejäsi ja hankkia lisää kortinlukijoita ja lisävarusteita, suositella meitä kavereillesi ja paljon muuta.

Tässä artikkelissa:

Käyttäjätilin tiedot

Löydät käyttäjätiliosion pudotusvalikosta SumUp-tilisi vasemmasta yläkulmasta. Täällä voit valita kolmesta vaihtoehdosta:DB_Menu_Account_fi.png

Tili-kohdassa voit tarkastella yrityksesi tietoja (mm. kauppiastunnus) ja henkilökohtaisia tietojasi. Yrityksesi tietojen kuten myös henkilökohtaisten tietojesi tulisi aina olla ajan tasalla sillä näitä tietoja käytetään henkilöllisyytesi vahvistamiseen. Jos haluat muuttaa jotakin, ole hyvä ja lähetä viesti asiakastukitiimillemme.
Voit muuttaa pankkitietojasi myös itse. Yksityiskohtaisen oppaan löydät tästä.
SumUp saattaa pyytää lataamaan tiettyjä asiakirjoja varmentaaksesi käyttäjätilisi. Jos haluat lisätietoa virallisista asiakirjoista, katso tämä artikkeli. Asiakirjat-välilehdessä voit ladata kaikki pyydetyt varmennusasiakirjat.

Tärkeää

Tiedosto saa olla korkeintaan 10 megatavua. Jos tiedosto on tätä suurempi, et voi ladata sitä. Ei kuitenkaan huolta; jos tiedoston koko ylittää 10 megatavua, voit lähettää sen tukitiimillemme sähköpostitse.

Kehittäjille-sivu on suunnattu integraatiokumppaneillemme, jotka käyttävät ohjelmistoamme järjestelmissään.

Kirjaudu ulos-kohdasta voit kirjautua ulos käyttäjäsivultasi.

Yleisnäkymä

Yleisnäkymä antaa hyödyllisen analyysin kaikista käyttäjätilisi maksutapahtumista. Voit valita haluamasi aikajakson oikeasta yläkulmasta ja SumUp alkaa automaattisesti analysoida myyntejäsi valituilta päivämääriltä.

• Kokonaismyynti ja kehitys vertaa myyntiäsi edellisen jakson myynteihin. Voit valita, mitä yksikköä laskemiseen käytetään—kokonaissummaa tai maksutapahtumien määrää.
  • Graafinen esitys joko päivittäisistä tai viikoittaisista maksutapahtumistasi valitun ajanjakson sisällä. Grafiikka säädetään sen mukaan, valitsetko "Summan" vai "Lukumäärän". Siirtäessäsi kursorin kunkin palkin päälle näet erittelyn kaikista maksutapahtumista kyseiseltä viikolta tai päivältä, riippuen siitä kumman olet valinnut.
  • Maksutapahtumien jakautuminen luottokorteille, debit-korteille ja käteismaksuihin kaaviossa.
  • Korkeimmat/matalimmat myyntitulot (päivittäin tai viikoittain, riippuen kumman olet valinnut).
  • Viimeisin tilitys pankkitilillesi.

Maksutapahtumat

Maksutapahtumat-välilehdessä näet listan kaikista maksutapahtumista, jotka olet suorittanut SumUpin kautta. Täältälöydät perustavan oppaan myyntihistoriaasi sekä SumUp-tilillesi että SumUp-sovelluksellesi.

Voit myös lähettää tilitysraportteja uudelleen ja ladata niitä suoraan (Excel- tai CSV-muodossa).Lisätietoa siitä kuinka tämä tapahtuu, napsauta tästä ja siirry kohtaan "Lähetä raportti maksutapahtumista uudelleen".

Tämän lisäksi voit myös hyvittää maksuja Maksutapahtumat-välilehdessä. Jos tarvitset apua tässä, napsautatästä.

Kauppa

Integroitu kauppa tekee uusien kortinlukijoiden tai lisävarusteiden hankkimisesta helppoa. Napsauta vain kohtaa "Kauppa" vasemmanpuoleisessa valikossa ja valitse haluamasi kortinlukija tai lisävaruste. Syötä toimitusosoite, valitse maksutapa ja vahvista ostoksesi.

Työntekijät

On tärkeää huomioida, että vain yksi käyttäjä pystyy käyttämään tiliä kerrallaan ja tämän vuoksi yhtäaikaiset maksut eivät ole mahdollisia. Tämä este on helposti ohitettavissa luomalla työntekijätilejä, jotta kukin työntekijäsi voi tehdä maksutapahtumia samanaikaisesti omilla tileillään.

Eri käyttäjätilit, yksi pankkitili: työntekijöidesi tekemät maksutapahtumat tilitetään pääkäyttäjätilillesi rekisteröidylle pankkitilille.

Jos haluat tietää enemmän työntekijätileistä, napsauta tästä.

Kerro kaverille

Kutsu ystäväsi SumUpin käyttäjiksi ja tienaa palkkio. Et ole ainoa, joka hyötyy—ystäväsi saavat alennuksen kortinlukijastaan.

Lähetä vain sähköposti suoraan käyttäjäsivultasi osoitteessasumup.me, jaa linkkisi käyttäjäsivultasi Facebookissa tai Twitterissä tai kopioi ja liitä henkilökohtainen linkkisi. Lisätietoa saat tästäartikkelista.

Tuki

Voit lähettää meille suoraan tukipyynnön käyttäen yhteyslomaketta Tuki-välilehdessä. Suoraan SumUp-tililtäsi lähetetyn tukipyynnön avulla voimme kerätä tarvittavat tiedot nopeammin ja täten myös auttaa sinua nopeammin. Löydät yhteystietomme myös tältä sivulta, sekä linkin sähköiseen tukeemme.

Asetukset

• Tilitysasetukset-kohdassa voit valita tilitystiheyden, joka sopii yrityksesi tarpeisiin parhaiten: päivittäinen, viikoittainen tai kuukausittainen tilitys. Lisätietoa saat artikkelistamme Tilitys.
  • Tilitysraporttisähköpostit auttavat sinua seuraamaan tilityksiäsi. Tässä voit poistaa käytöstä toisen tai molemmat sähköpostiraporttivaihtoehdoista (päivittäinen ja kuukausittainen) riippuen yrityksesi tarpeista.
  • Yksityisyysasetukset -kohdassa voit muuttaa suostumustasi henkilökohtaisten tietojesi käsittelyyn ja jakamiseen, mikä on edellytyksenä SumUpin palveluiden käyttämiseen ja on määritelty Käyttöehdot ja Yksityisyydensuoja -kohdassa.
  • Vaihda salasana  -kohdassa voit halutessasi vaihtaa salasanasi. Sinun tarvitsee vain syöttää nykyinen salasanasi sekä uusi salasana. Napsauta "Vaihda salasana" tallentaaksesi muutokset. Voit nyt kirjautua sisään SumUp-tilillesi uusilla kirjautumistiedoilla.