Työntekijätilien avulla voit luoda jokaiselle työntekijällesi erillisen tilin.

Hyöty: Voit tarkastella ja analysoida kunkin työntekijän myyntejä erikseen.

Eri käyttäjätilit, yksi pankkitili: Työntekijöidesi käsittelemät maksutapahtumat tilitetään pääkäyttäjätiliisi rekisteröidylle pankkitilille.

Kukin työntekijä kirjautuu tililleen omalla sähköpostiosoitteellaan ja salasanallaan. Työntekijät voivat hyväksyä korttimaksuja sekä tarkistaa oman myyntihistoriansa SumUp-sovelluksessa ja käyttäjäsivullaan.

Luo työntekijätilejä

Työntekijätilien luominen on helppoa. Se tapahtuu seuraavasti:

  1. Kirjaudu SumUp-tilillesi osoitteessa sumup.me tai kirjaudu SumUp-sovellukseen ja siirry kohtaan ”Asetukset”.
  2. Valitse valikosta ”Työntekijä”.
  3. Napsauta ”Lisää työntekijä”.
  4. Anna sähköpostiosoite ja salasana. Nämä ovat työntekijäsi kirjautumistunnukset.
  5. Voit nyt valita työntekijälle lisää käyttöoikeuksia:
  • oikeuden tarkastella kaikkia tilitapahtumia tai
  • oikeuden hyvittää maksutapahtumia, jotka näkyvät hänen käyttäjätilillään.
  • Vahvista kaikki valinnat napsauttamalla ”Lisää työntekijä”.
  • Voit poistaa käytöstä ja palauttaa käyttöön työntekijätilejä, hallita työntekijätilien käyttöoikeuksia ja luoda uuden salasanan milloin tahansa käyttäjäsivullasi tai SumUp-sovelluksessa.

    Tarkista yksittäisten työntekijöiden myynti
    1. Kirjaudu sisään käyttäjätilillesi osoitteessa sumup.me.
    2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta ”Maksutapahtumat”.
    3. Napsauta ylemmän navigointipalkin kohtaa ”Työntekijät”.
    4. Anna työntekijän sähköpostiosoite ja napsauta ”Käytä”.

    Voit kaventaa hakua myös valitsemalla päivämäärän ja kellonajan, maksutavan ja maksutapahtuman tilan.

    Työntekijät eivät voi kirjautua SumUp-tilillesi eivätkä nähdä tai muuttaa käyttäjätilisi tietoja. Työntekijät eivät myöskään voi lisätä käyttäjätiliinsä erillistä pankkitiliä – kaikki tilitykset tapahtuvat päätiliin liitetylle pankkitilille.

    Huomaa: Tuoteluettelo vastaa päätilin asetuksia. Tämä tarkoittaa, että työntekijät eivät voi ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä tuoteluetteloa eivätkä lisätä tuotteita tai kategorioita.

    Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?

    Etkö löytänyt etsimääsi?

    Ota yhteyttä

    Aiheeseen liittyvät artikkelit