Hallitse tiimin jäseniä

1. Kirjaudu SumUp-profiiliisi verkkoselaimella tai sovelluksella.

2. Valitse ensin näytön oikeasta yläkulmasta ”Profiili” ja sitten ”Tiiminhallinta”.

3. Valitse ”Kutsu tiimin jäsen”.

4. Lisää uuden tiimin jäsenen sähköpostiosoite ja määritä hänelle rooli:

• Kassanhoitaja – voi pelkästään vastaanottaa korttimaksuja

• Hallinnoija – voi vastaanottaa korttimaksuja, tarkastella myyntihistoriaa ja tehdä hyvityksiä

• Kirjanpitäjä – voi tarkastella laskuhistoriaa

5. Lähetä kutsu. Tiimin jäsenet saavat sähköpostin, jossa on ohjeet kirjautumiseen.

Joitakin muutoksia voi tehdä vain pääprofiilissa, kuten henkilökohtaisten tai yrityksen tietojen muuttaminen tai muutosten tekeminen nimikeluetteloon.

Tarkastele yksittäisen työntekijän myyntihistoriaa

Seuraa yksittäisten tiimin jäsenten myyntihistoriaa käyttämällä suodattimia, jolloin näet haluamasi maksutapahtumat.