Työntekijätilit

Työntekijätilit mahdollistavat erillisten tilien luonnin jokaiselle työntekijällesi. Sinun etuutesi: Voit tarkastella ja analysoida jokaista työntekijäsi tekemää myyntiä.

Eri käyttäjätilit, yksi pankkitili: Työntekijöidesi tekemät maksutapahtumat tilitetään pääkäyttäjätilillesi rekisteröimälle pankkitilille.

Työntekijöillä on erilliset tunnukset kirjautuakseen SumUp -sovellukseen. He voivat vastaanottaa korttimaksuja ja tarkistaa myyntihistorian SumUp -sovelluksesta.
Työntekijät eivät voi kirjautua sisään SumUp -käyttäjätilillesi osoitteessa sumup.meja vaihtaa tilisi tietoja. He eivät myöskään voi lisätä erillistä pankkitiliä. —kaikki tilitykset tilitetään pääkäyttäjätilille rekisteröidyille pankkitilille.

Lisäksi Advanced -tila vastaa päätilin asetuksia. Työntekijät eivät voi kytkeä sitä päälle tai pois, eivätkä he voi lisätä tuotteita tai tuoteryhmiä.

Pääkäyttäjätilin haltija näkee kaikkien työntekijöiden myyntihistorian sekä vastaanottaa kaikki tilitysraportit sähköpostiinsa. Tämän seurauksena pääkäyttäjätilillä on kirjanpitotoiminto.

Luo työntekijätilejä

Työtentekijätilien luominen on helppo nakki! Seuraa vain alla olevaa opasta:

1. 1. Kirjaudu sisään käyttäjätilillesi osoitteessa sumup.me.

2. Valitse ''Työntekijät'' vasemmanpuoleisesta valikosta.

3. Klikkaa ''Lisää'' oikeasta yläkulmasta.

4. Lisää sähköpostiosoite ja salasana. Nämä ovat työntekijäsi kirjautumistunnukset.

5. Vahvista klikkaamalla ''Lisää työntekijä''.

6. Onnittelut! Olet nyt lisännyt ensimmäisen työntekijäsi! Voit aktivoida tai deaktivoida työntekijätilejä milloin tahansa.