Evätty sisäänkirjautuminen

Huomaa, että viiden peräkkäisen epäonnistuneen sisäänkirjautumisyrityksen jälkeen (sovelluksessa tai nettisivullamme), tilisi on tilapäisesti jäädytetty 5 minuutiksi turvallisuussyistä. 5 minuutin jälkeen voit yrittää uudelleen kirjautua sisään. Huomaa myös, että mikäli näiden 5 minuutin jälkeen seuraa vielä uusi epäonnistunut yritys, 5 minuuttia alkaa jälleen alusta.

Jos olet unohtanut salasanasi, katso tästä artikkelista, kuinka voit palauttaa sen.